за втора кола съм се надочил към ASTRА 1.7CDTI 16V комби около 2004г. а искам бравата да я сменя за пунто да карам в града.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Следващата ви кола фиат ли ще е?
Collapse
X
-
style34 написа:Жилищата, в които живеят американците как да го кажа, наистина са жилища, за разлика от нашите кибритени кутийки, които също изплащаме 30 години.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:style34 написа:Жилищата, в които живеят американците как да го кажа, наистина са жилища, за разлика от нашите кибритени кутийки, които също изплащаме 30 години.Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
blagun написа:Следващата ми кола ще е Фиат, само ако произведат нова версия на Купе ...Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
SokOtPraskova написа:gantcho написа:style34 написа:Жилищата, в които живеят американците как да го кажа, наистина са жилища, за разлика от нашите кибритени кутийки, които също изплащаме 30 години.
Коментар
-
SokOtPraskova написа:gantcho написа:style34 написа:Жилищата, в които живеят американците как да го кажа, наистина са жилища, за разлика от нашите кибритени кутийки, които също изплащаме 30 години.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Не бе колеги, то е смешно само по себе си да сравняваме каквото и да е нещо в България с Щатите. Всеки си има мнение, и моето беше близко до вашето преди да поживея там. Не убеждавам никой в нищо, естествено. Не всички къщи там са сглобяеми. Стандарта е съвсем различен. А тук при една по-силна буря не се знае какво ще стане. Да припомням ли, че новият терминал на летището започна да се разпада при последния по-силен вятър?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Kuku написа:Е?Питам и дваматаEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Карам Фиат от 6г. този ми е 3-я,но мерака винаги ми е бил за ауди.Преди 10-12г. имах ауди 100 страхотна кола беше за времето си.По-това време бях ерген,мислиш само за колата и гажета :D .Но сега като семеен малко по-иначе седят нещата, мислиш за дом ,деца и любимата марка остава на заден план,но от друга страна получаваш много по-скъпи неща.Така,че карайте си фиатите и хич да не ви пука има много по-важни неща на тоя свят.Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000
Коментар
-
Kuku написа:Ами да си построят масивни къщи, за да не ги събори торнадото Сглобяемите къщи се строят в САЩ (и не само) поради няколко основни причини: бързо се сглобяват и не чакаш цяла година за основи, довършителни работи, обзавеждане и прочие; лесно се сглобяват, защото идват на готови конструкции от фабриката; струват малко пари, заради многото бройки, които бълва фабриката ежегодно.... причината НЕ е, че са много хубави Историята познава не един и два случая за коли влезнали в хола, в спалнята, в кухнята... е как няма да влезнат, като то има само три летви и две платна талашит за стена Сглобяемите или т.нар. немонолитни постройки са подходящи за сезонно обитаеми къщи, вили, складове и т.н., НЕ за основно жилище!Това, че американците ги ползват за такива, не ги прави подходящи и/или много хубави, нали?!She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
За малко разнообразие нека да кажа и аз:Следващият ми автомобил - НЯМА да е Фиат , просто смятам да мина на 4х4, което не означава че не съм доволен от Фиатката, дори възнамерявам да си я запазя за из София. Където ще я подарявам на някой за 3к по-добре да си я карам, то и без това поддръжката и излиза колкото едноседмична закуска на децата Иначе фаворит си и остава Бенца т.е. по-следващата ще е БЕНЦ (тъкмо до тогава се надявам да почнат да ги правят отново читави)● MB Е320 CDI 4 Matic 11.2007 ● Mazda 3 BL 08.2011 ● Toyota Hilux 2,5 D-4D 05.2007 ● Punto 1,2 SPI 10.1998 ●
o Експертни оценки на имоти. Бизнес оценки o
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар