Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Следващата ви кола фиат ли ще е?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

SHB написа:
    Е да не забравяме многобройните опити на фиат да стъпят на американския пазар-като например ритмо,продаван там като Страда. И сега правят опит да върнат Алфа ромео на техния пазар.Много ми е интересно да разбера защо Страда пропада,а рабит придобива сходен статут на европейския си близнак.Прочетете ако имате желание книгата на Лий Якока(президент на Форд края на 70-те и след това на Крайслер през 80-е),какво споделя за качеството на немските автомобили.
    Чели сме Лий Якока :D Предполагам преди теб, не че има значение. Той казва това само и единствено за бръмбара на VW.
    She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Когато Хенри Форд видел по улиците да минава Алфа Ромео, свалял шапката си от удивление и уважение
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

gantcho написа:
        Чели сме Лий Якока :D Предполагам преди теб, не че има значение. Той казва това само и единствено за бръмбара на VW.
        Със сигурност е много преди мен.Просто ме впечатлява това-кои коли бяха избрали за да проверят качеството и бяха взели пример именно от beetle. И това хич не е малко.Имайки предвид ,че по същото време в щатите се е продавал фиат.http://www.youtube.com/watch?v=ocpmgWOk0Aw

Коментар

LiGuru написа:
          style34 написа:
          И да - определено хората с пари карат Мерцедес или БМВ или Ауди и т.н. и мнооого рядко Алфа, Ланча, за Фиат да не говорим. Дори в Америка е голям преситж да караш Мерцедес. Нарицателно за всяко хубаво нещо е станало да се казва "S-класа". Защо ли?
          В САЩ е престижно да изплащаш жилище не некой хълм около 30 години.Не виждам какъв престиж ти дава купчина джелезо. Това което Кuku пише ми се налага всеки ден да го обянснявам, защо аджеба карам евтина кола.И това на некви сульовци дето продали некое лозе и се качили на А6 4 3 2 1 Гоуф... Само дето гаджетата им се возят на градския транспорт и живеят по дузина в апартамент ....Бах начи как си помапате самочувствието с некви кошници ...
          Къде тука има сульовци продали лозе и каращи А6? И кой си помпа самочувствието с "некви кошници"? Kuku значи не е трябвало да си помпа самочувствието и да си взима Грандето, щото можеше да си купи за 3000 едно пунто ’97 и готово? Не мога да разбера като можеш да си купиш нещо по-скъпо защо да не го направиш? Ти що караш Мареа? За самочувствие ли? Що не си взе една лада - същата работа ще ти върши?P.S.Жилищата, в които живеят американците как да го кажа, наистина са жилища, за разлика от нашите кибритени кутийки, които също изплащаме 30 години. Ако искаш мога да ти разкажа за кварталчето където бях аз, за свежата тревичка, която се полива всеки ден, за двата басейна и двете джакузита и двете барбекюта, които всеки жител на комплексчето може да използва неограничено.
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

http://dnes.dir.bg/2009/01/20/news3877586.html We are the champion :D
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Следващата ми кола ще е Фиат, само ако произведат нова версия на Купе ...
              BMW E90 320D
              ех. FIAT COUPE 2.0 16V
              ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
              ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

style34 написа:
                LiGuru написа:
                style34 написа:
                ---CUT--
                --CUT--
                Къде тука има сульовци продали лозе и каращи А6? И кой си помпа самочувствието с "некви кошници"? Kuku значи не е трябвало да си помпа самочувствието и да си взима Грандето, щото можеше да си купи за 3000 едно пунто ’97 и готово? Не мога да разбера като можеш да си купиш нещо по-скъпо защо да не го направиш? Ти що караш Мареа? За самочувствие ли? Що не си взе една лада - същата работа ще ти върши?
                Е нали точно това ти казвам, за какво ти е кола за илядо иляди лева, да я търкаляш по 15 км. на ден по разбитите улици и всеки ден да цъкаш пред поредната драскотина.А Ладета съм карал и все още са ми на сърцето, но са ми малко дърти Иначе къде е Гренде Пунто, къде е Q серия ... Тук идваше реч, че е пълно с народ дето не могат нормално да преживяват, а са си накупили коли за много пари. На мен са ми е през оная работа, носачи 200 лв., термостат 130 лв. масла и филтри 100 лв. гърнетата са ми около 500 лв. други глупости 100-200 лв. еми батка на тая Тойота само Каското и и е 5000 лв. т’ва не знам колко трябва да съм изкарал за да си го позволя, аре мани я жената тя не разбира и си е турила главата в торбата са я чакат едни изважданки и дори не смее да говори на тая тема с мен щото веднага съм я вкара в некое Пунто и ич нема да ми дреме. Да вади пари и да си плаща.

Коментар

LiGuru написа:
                  Тук идваше реч, че е пълно с народ дето не могат нормално да преживяват, а са си накупили коли за много пари.
                  За това подкрепям 100 %. Има и такива хора, които за мен са много елементарни и комплексирани. Никога не бих го направил това.

Коментар

Имаше един човек, не знам в тунинг.бг ли четох, къде ли, дето е паркирал "Гаярдо", "ЦЛ АМГ" и "Кайен Турбо", примерно, пред панелен блок в "Люлин"

Коментар

Re: Следващата ви кола фиат ли ще е?

mitakkk написа:
                      Каква ще е следващата Ви кола? Дали пак ще е фиат или не.Що се отнася до мен аз твърдо сам решил да сменям марката и да минавам на ауди а3 или а4. Не съм решил още точно модела.
                      Знам ли, засега бравото си ме кефи дотолкова, че да не ми трябва друга. Нали знаеш, че първо трябва да намразиш това, което караш, та да се замислиш за друго?
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Наскоро един познат въодушевено разправяше как смята да замине на студентска бригада за 6 месеца в САЩ и след това заедно със свои спестявания да си купи "баварец, ама да е по-нов". Аз му се засмях и му казах: "Добре де. Искаш модерна кола-хубаво. Ще събереш пари и ще си я купиш - и това хубаво. Но можеш ли след това да си позволиш поддръжката на тази кола? И струва ли си да отидеш да се бъхтиш като луд и накрая вместо да ги инвестираш в нещо по-умно и стойностно и по-полезно, ти да си вземеш "баварец, ама да е по-нов" ? "След като се замисли ми отговори: "Абе, пука ми, искам си баварец"Аз пък му казах "Разни хора, разни идеали - разни тъпанари"...
                        Fiat Brava EL 1.6 16V 99г.

Коментар

Kuku написа:
                          Имаше един човек, не знам в тунинг.бг ли четох, къде ли, дето е паркирал "Гаярдо", "ЦЛ АМГ" и "Кайен Турбо", примерно, пред панелен блок в "Люлин"
                          Имам един комшия, дето често си паркира Кайена - Гембала, Кадилак Ескалейд пред блока ни.Малко уточнение - блока е тухлен, а не панелен
                          BMW E90 320D
                          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                          ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Аз съм се спрял на няколко автомобила за в бъдеще, в зависимост от приходите:-Lancia Lybra-Lancia Delta 3-FIAT Croma 2-Lancia Beta Montecarlo (ретро)-FIAT 500 за жената, ако се престраши да изкара книжкаи в много краен случай - Mitsubishi GalantP.S. Във всички случаи ще си държа Орелчето Кадет за back-up

Коментар

незнам кога 6те я сменям но 6те е фиат или евентуално друга италианка
                              преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

Не, не бих си взел повече фиат. Причината е че, явно аз немога да усетя италианския дух в моята кола.
                                HONDA I-VTEC

Коментар

Working...
                                X