SHB написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Следващата ви кола фиат ли ще е?
Collapse
X
-
Когато Хенри Форд видел по улиците да минава Алфа Ромео, свалял шапката си от удивление и уважениеVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
gantcho написа:Чели сме Лий Якока :D Предполагам преди теб, не че има значение. Той казва това само и единствено за бръмбара на VW.
Коментар
-
LiGuru написа:style34 написа:И да - определено хората с пари карат Мерцедес или БМВ или Ауди и т.н. и мнооого рядко Алфа, Ланча, за Фиат да не говорим. Дори в Америка е голям преситж да караш Мерцедес. Нарицателно за всяко хубаво нещо е станало да се казва "S-класа". Защо ли?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
http://dnes.dir.bg/2009/01/20/news3877586.html We are the champion :DThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:LiGuru написа:style34 написа:---CUT--
Коментар
-
LiGuru написа:Тук идваше реч, че е пълно с народ дето не могат нормално да преживяват, а са си накупили коли за много пари.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Re: Следващата ви кола фиат ли ще е?
mitakkk написа:Каква ще е следващата Ви кола? Дали пак ще е фиат или не.Що се отнася до мен аз твърдо сам решил да сменям марката и да минавам на ауди а3 или а4. Не съм решил още точно модела.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Наскоро един познат въодушевено разправяше как смята да замине на студентска бригада за 6 месеца в САЩ и след това заедно със свои спестявания да си купи "баварец, ама да е по-нов". Аз му се засмях и му казах: "Добре де. Искаш модерна кола-хубаво. Ще събереш пари и ще си я купиш - и това хубаво. Но можеш ли след това да си позволиш поддръжката на тази кола? И струва ли си да отидеш да се бъхтиш като луд и накрая вместо да ги инвестираш в нещо по-умно и стойностно и по-полезно, ти да си вземеш "баварец, ама да е по-нов" ? "След като се замисли ми отговори: "Абе, пука ми, искам си баварец"Аз пък му казах "Разни хора, разни идеали - разни тъпанари"...Fiat Brava EL 1.6 16V 99г.
Коментар
-
Kuku написа:Имаше един човек, не знам в тунинг.бг ли четох, къде ли, дето е паркирал "Гаярдо", "ЦЛ АМГ" и "Кайен Турбо", примерно, пред панелен блок в "Люлин"BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Аз съм се спрял на няколко автомобила за в бъдеще, в зависимост от приходите:-Lancia Lybra-Lancia Delta 3-FIAT Croma 2-Lancia Beta Montecarlo (ретро)-FIAT 500 за жената, ако се престраши да изкара книжкаи в много краен случай - Mitsubishi GalantP.S. Във всички случаи ще си държа Орелчето Кадет за back-up
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар