Каква ще е следващата Ви кола? Дали пак ще е фиат или не.Що се отнася до мен аз твърдо сам решил да сменям марката и да минавам на ауди а3 или а4. Не съм решил още точно модела.
И аз мислих за А3, но май ще е японска мръсница.. много им се кефя пък и съм решил да си хабя нервите да пробвам всякакви коли
Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Каква ще е следващата Ви кола? Дали пак ще е фиат или не.Що се отнася до мен аз твърдо сам решил да сменям марката и да минавам на ауди а3 или а4. Не съм решил още точно модела.
И аз мислих за А3, но май ще е японска мръсница.. много им се кефя пък и съм решил да си хабя нервите да пробвам всякакви коли
Вземи си японка бре! Той един еклипс беше така надъхан и в последствие засрамен от наше момиче с барчета! RX2 така го наказа дизелова алфа! Вземи си и застани до типото ми! Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 Аз ще дръпна ръчната и ще дам на жената да кара, че дано успееш да имаш превъзходство с мръсницата! Естествено има и резерен вариант - включвам на задна - дано ме догониш! Yellow_Flash_Colorz_PDT_01
По всяка вероятност следващата ще е малко по- голяма от тази. Съвсем малко. Може би BMW - X5 или в най- лошия случаи VW Touareg. Трябва да помисля по въпроса.
Колега Мерцедес не става според теб, японските коли не стават.....Нещо се бъркаш ми се струва. Или ти се бъркаш или всички, които изготвят световните класации за автомобили и милионите потребители. И това, че можеш да изпревариш някоя кола с твоето типо не означава, че то е по-хубаво от нея. Така де - предпочитам една нова Е-класа, пред едно Типо, пък било то и 300 коня. Все си мисля, че и ти би предпочел първото.... А що се отнася за марки като цяло да не ставаме смешни - къде е Фиат, къде са Мерцедес, БМВ, Мазда, Тойота, Хонда и т.н.
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
абе квото и да говорим сичкото автомобил е бирник - кое по-голям, кое - по-малък...питай го ///// колко пари е потрошил по Типо-то... бас ловя, че за жена толкоз не е пръскал....п.п. Живко, още веднъж - евала за Типо-то... нема такова Типо другаде, немааааа
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Колега Мерцедес не става според теб, японските коли не стават.....Нещо се бъркаш ми се струва. Или ти се бъркаш или всички, които изготвят световните класации за автомобили и милионите потребители. И това, че можеш да изпревариш някоя кола с твоето типо не означава, че то е по-хубаво от нея. Така де - предпочитам една нова Е-класа, пред едно Типо, пък било то и 300 коня. Все си мисля, че и ти би предпочел първото.... А що се отнася за марки като цяло да не ставаме смешни - къде е Фиат, къде са Мерцедес, БМВ, Мазда, Тойота, Хонда и т.н.
Изсилваш се!Нека не започваме нов спор - ДА, прав си, но надценяваш конкуренцията
Аз обичам да експерементирам. Затова всяка следваща кола ще въде различна марка. Е немога да се съглася че Audi A3 , A4 е по-лош от мойта brava 1.9D ,или пък от типото с ръчата . Тук въовбще не коментирам разнодите за поддръжка.
Коментар