Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Следващата ви кола фиат ли ще е?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Алфа 159 комби ама не моа си я позволя, затуй ще се примиря с една Линеа
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

NikMar написа:
      Зависи от финансиите, ако спечеля милионче защо да не си взема един мерник :D !
      Ти може и мерник да им викаш или 3-лъча звезда - но аз им казвам, че са прашки - нещастни немски сандъци!

Коментар

Re: Следващата ви кола фиат ли ще е?

mitakkk написа:
        Каква ще е следващата Ви кола? Дали пак ще е фиат или не.Що се отнася до мен аз твърдо сам решил да сменям марката и да минавам на ауди а3 или а4. Не съм решил още точно модела.
        И аз мислих за А3, но май ще е японска мръсница.. много им се кефя пък и съм решил да си хабя нервите да пробвам всякакви коли
        Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
        Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

B1keP_B0y написа:
          mitakkk написа:
          Каква ще е следващата Ви кола? Дали пак ще е фиат или не.Що се отнася до мен аз твърдо сам решил да сменям марката и да минавам на ауди а3 или а4. Не съм решил още точно модела.
          И аз мислих за А3, но май ще е японска мръсница.. много им се кефя пък и съм решил да си хабя нервите да пробвам всякакви коли
          Вземи си японка бре! Той един еклипс беше така надъхан и в последствие засрамен от наше момиче с барчета! RX2 така го наказа дизелова алфа! Вземи си и застани до типото ми! Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 Аз ще дръпна ръчната и ще дам на жената да кара, че дано успееш да имаш превъзходство с мръсницата! Естествено има и резерен вариант - включвам на задна - дано ме догониш! Yellow_Flash_Colorz_PDT_01

Коментар

На косъм съм да взема една Алфа 156 1.8 TS 144 hp, обаче като чуя "долни носачи", "горни носачи", тва-онова, 220 лв. данък и др. направо ще ме откажат
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
            Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
            Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

По всяка вероятност следващата ще е малко по- голяма от тази. Съвсем малко. Може би BMW - X5 или в най- лошия случаи VW Touareg. Трябва да помисля по въпроса.

Коментар

Следващата ни кола ще е Тойота Рав.

Коментар

за мен да

Коментар

///// написа:
                    ...................
                    Колега Мерцедес не става според теб, японските коли не стават.....Нещо се бъркаш ми се струва. Или ти се бъркаш или всички, които изготвят световните класации за автомобили и милионите потребители. И това, че можеш да изпревариш някоя кола с твоето типо не означава, че то е по-хубаво от нея. Така де - предпочитам една нова Е-класа, пред едно Типо, пък било то и 300 коня. Все си мисля, че и ти би предпочел първото.... А що се отнася за марки като цяло да не ставаме смешни - къде е Фиат, къде са Мерцедес, БМВ, Мазда, Тойота, Хонда и т.н.
                    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

абе квото и да говорим сичкото автомобил е бирник - кое по-голям, кое - по-малък...питай го ///// колко пари е потрошил по Типо-то... бас ловя, че за жена толкоз не е пръскал....п.п. Живко, още веднъж - евала за Типо-то... нема такова Типо другаде, немааааа
                      Fiat Punto 1.1-Синята птица
                      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Аз пък бих сменил Типото за една Ланча Тезис...
                        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                        Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

style34 написа:
                          ///// написа:
                          ...................
                          Колега Мерцедес не става според теб, японските коли не стават.....Нещо се бъркаш ми се струва. Или ти се бъркаш или всички, които изготвят световните класации за автомобили и милионите потребители. И това, че можеш да изпревариш някоя кола с твоето типо не означава, че то е по-хубаво от нея. Така де - предпочитам една нова Е-класа, пред едно Типо, пък било то и 300 коня. Все си мисля, че и ти би предпочел първото.... А що се отнася за марки като цяло да не ставаме смешни - къде е Фиат, къде са Мерцедес, БМВ, Мазда, Тойота, Хонда и т.н.
                          Изсилваш се!Нека не започваме нов спор - ДА, прав си, но надценяваш конкуренцията

Коментар

Аз обичам да експерементирам. Затова всяка следваща кола ще въде различна марка. Е немога да се съглася че Audi A3 , A4 е по-лош от мойта brava 1.9D ,или пък от типото с ръчата . Тук въовбще не коментирам разнодите за поддръжка.

Коментар

От Brava не са по-лоши, ама и струват двойно!Ако стандарта ти го позволява - купувай, после поддържай и си живей живота

Коментар

На мен следващатата ми пак ще е Bravo само ще актуализирам годината - 2008
                                Fiat Bravo 1.6 16v 1999г

Коментар

Working...
                                X