Преди да сменя колата до последно си мислех за смяна с друга Италианска кола и по точно 2.0 20V или ГТВ 2,0 турбо. Но когато видях Поршето ми грабна "акъла" и не се поколебах много
Следващата определено ще е нова - зависи кой какви промоции ще направи. Един познат работи в Румъния в автомобилната сфера, преди коледа, след като се прибра, ми "съобщи", че фиат е имал промоция за 5000 Евро. Незнам кой модел, но промоцията определено хваща око.... За съжаление я пропуснах.
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Следващата определено ще е нова - зависи кой какви промоции ще направи. Един познат работи в Румъния в автомобилната сфера, преди коледа, след като се прибра, ми "съобщи", че фиат е имал промоция за 5000 Евро. Незнам кой модел, но промоцията определено хваща око.... За съжаление я пропуснах.
Каква ще е следващата Ви кола? Дали пак ще е фиат или не.Що се отнася до мен аз твърдо сам решил да сменям марката и да минавам на ауди а3 или а4. Не съм решил още точно модела.
2 години съм работил за ауди! Наясно ли си, че А4 имат 8 алуминиеви носачи, които няма да ти споменавам колко пара са и са издържливи точно колкото и фиатовите? А наясно ли си, ча само труда по смяната на ангренажа е от 300 до 500 лв и за тази операция се разглобява половината кола? Наясно ли си, че литъра масло струваше (сега не знам вече по колко е) 32 лв? Аман от тез прехвалени немски сандъци!Всички мои коли занапред, живот и здраве, ще са италиански! Завинаги оставам в скудерия италиана!
Каква ще е следващата Ви кола? Дали пак ще е фиат или не.Що се отнася до мен аз твърдо сам решил да сменям марката и да минавам на ауди а3 или а4. Не съм решил още точно модела.
Това твоето за хвалба ли е бре? Или се смяташ за провокатор? Тъпичка тема... ама наслаждавай й се. Ако не е Фиат, следващата ми кола ще е Алфа 159.., а ако пък имам кинта - ще е Ферари или Мазерати!
Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Ако ми порасне банковата сметка много бързо ще мина на Алфа 159 2,4 jtd ti. И на Мерцедес C класата много ми харесва. И новото браво ако го има с битурбото с много кеф бих го карал.
На теб има ли нещо дето не ти харесва Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
Аааа, доста не ми харесват. Харесват ми италиянките и мерцедесите.
Kuku написа:
Говори се и за 2.4 би-турбо, за да не правят по-голяма кубатура
2 години съм работил за ауди! Наясно ли си, че А4 имат 8 алуминиеви носачи, които няма да ти споменавам колко пара са и са издържливи точно колкото и фиатовите? А наясно ли си, ча само труда по смяната на ангренажа е от 300 до 500 лв и за тази операция се разглобява половината кола? Наясно ли си, че литъра масло струваше (сега не знам вече по колко е) 32 лв? Аман от тез прехвалени немски сандъци!Всички мои коли занапред, живот и здраве, ще са италиански! Завинаги оставам в скудерия италиана!
Това за аудитата е 100% истина , не е вярно че са по издържливи от италянките и е вярно че подръжката е 3 пъти по-скъпа , та питам се аз какъв е смисъла да си купуваш такава немска каска
Коментар