Чистак бърсак нова алфичка ще да е, освен ако не изкарат алтернатива на купето в близките 2-3 години.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Следващата ви кола фиат ли ще е?
Collapse
X
-
mnpenchev
-
Lane Staley написа:ogi28b написа:Бих си сменил бравата със сааб95, или лексус ИС 220 Д, по-вероятно - второто, ще изчакам 20 години да им паднат цените.SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
Kuku написа:Тия от ФИАТ-Груп как ме дразнят, тъпаци - СААБ монтира би-турбото повече от година, в новата Делта ще има би-турбо, обаче в Алфа за кво да го слагат - скапаняци...SEAT Leon Cupra 300
Коментар
-
аз не страдам от никакви предубеждения, дали фиат дали не- не знам, но честно казано малко ми писна от някои фиатски дефекти, може и да ги разнообрзя с друг вид дефекти интересува ме колата да е голяма, ако имам финанси най-високия клас на каквато и да е марка, да е бензин и да това е. заради финансовото ми състояние най се вписвам в либрата засега... иначе същия клас немски каруци са 2-но по-скъпи, което е пълна простотия и не се виждам как бих дал за а4 примерно 96 година 8 бона.... няма начин. иначе си харесах и лагуна 2-ка около 2001 година...ама 10 бона минимум за кола на 8-9 год.... пак няма да станеLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
vsd написа:Ако ми порасне банковата сметка много бързо ще мина на Алфа 159 2,4 jtd ti. И на Мерцедес C класата много ми харесва. И новото браво ако го има с битурбото с много кеф бих го карал.SEAT Leon Cupra 300
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар