Каква ще е следващата Ви кола? Дали пак ще е фиат или не.Що се отнася до мен аз твърдо сам решил да сменям марката и да минавам на ауди а3 или а4. Не съм решил още точно модела.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Следващата ви кола фиат ли ще е?
Collapse
X
-
gantcho написа:Със сигурност ще е италианска отново, може би Fiat или Lancia. Но дори и поради някаква причина да реша да сменя марката (което няма да се случи) със сигурност няма да е производство на концерна Volkswagen-Audi. Никога.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Re: Следващата ви кола фиат ли ще е?
mitakkk написа:Каква ще е следващата Ви кола? Дали пак ще е фиат или не.Що се отнася до мен аз твърдо сам решил да сменям марката и да минавам на ауди а3 или а4. Не съм решил още точно модела.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Аз не съм сигурен дали следващата ми кола ще е ФИАТ, защото много ми харесва Алфата. Дори, когато си купувах Бравата много се двоумях за 156 - цата, но предпочетох Фиат-а защото беше по-евтин и с три години по-млад... Но определено ще е италиянка с дизелов агрегат - нещо от рода MJTDSi :D или подобна абревиатура знам ли?A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
В тон с темата ще кажа, че бих сменил марката в краен вариант - няма това което търся или нямам достатъчно пари, знам ли Просто ако не е ФИАТ, първо ще огледам другите италиански марки и ако пак не намирам това, което търся, то тогава вече ще поглеждам настрани, НО подчертавам, това в никакъв случай не означава, че пренебрегвам или отричам качествата на други марки!Извън темата ще кажа, че А3 или А4 е не е много правилен избор
Коментар
-
Аз в една друга тема бях казал че на италиянката мога само с някоя Е или Ц класа да изневеря, ама само след 2001-2002 година.А следващата мисля да е Стило или Крома - ама новата де.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар