d1sp0sabl3 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Следващата ви кола фиат ли ще е?
Collapse
X
-
Както бях писал и в една друга тема - от 3 месеца съм шофьор, а колата си я имам от 4 месеца. Тя е първата ми кола и просто съм много влюбен в нея и дай Боже, ако нямам проблеми с нея не мисля да я сменям в близките няколко години. След време предполагам ще я сменя отново с ФИАТ, но по-нов и надежден модел.Fiat Brava EL 1.6 16V 99г.
Коментар
-
Аз имах 1 фиат, и пак бих си купила Фиат, защото съм а етап от живота си в който Фиатките ми пасват идеално. След години надявам се да имам възмжност и да си купя нова кола, надали обаче ще е Фиат. Ама темата май се превърна в нещо от сорта " каква кола бихте искали да си купите" а не "коя ще е следващата Ви" Е, мойта следващата ще е или Фиат Браво ГТ/ Пунто ХГТ или някое Голфче 4. Честно казано в момента няма кола, която да искам да си купя с такова желание с което си купих първото Браво.Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Бравата ми е първа кола, и ме радва адски много - дизайн, интериор, готино се кара, абе супер е! мн се радвам че направих този избор :D но като цяло не робувам на марки и определно следващата ми кола няма да е фиат. от една страна ми е интересно да карам и други марки, а и освен това няма друг модел фиат който да ме кефи. стилото 4вр е единствения варянт но май май отпада. ако трябва да избирам сл кола се насочвам към ауди а4 ’98 TDI, астра ’00 DTI, alfa 156 ’01 JTDBrava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар