Ако някой скоро е подменял книжката си, моля да каже какви документи се изискват и какви такси се плащат.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Документи за подмяна на книжка
Collapse
X
-
Ако имаш "C" категория трябва да минеш 6 прегледа, за "B" са по-малко.Внимавай, като си изкарваш медицинското защото по мед.центрове не са много в час.Аз днес си взех моята "нова" книжка но ходих два пъти, за да ми е наред медицинското.Помоли във фотото да ти изрежат снимките - те знаят как.И внимавай при попълването на декларацията - не се попълват всички полета.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Моята я сменях преди година и не помня медицинското ми да е било по-различно от норалното. Имам С категория.Както и да е колега, зареди се с търпение, защото доста чакане има по опашките.Типо 1.4i.e. ex againAlfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Neno Er написа:Kuku написа:Сериозно, нямам представа, но най-вероятно отговора е НЕ, защото книжката не се издава според "намерение"
Коментар
-
Kuku написа:Епа, чиче, я от де да знамСериозно, нямам представа, но най-вероятно отговора е НЕ, защото книжката не се издава според "намерение"
Fiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар