Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Карти за отстъпка от Ромпетрол

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Карти за отстъпка от Ромпетрол

    Имам 40 броя карти за отстъпка от верига бензиностанции Ромпетрол. Ако се раздадат ще взема още бройки.Картите са за 2 стотинки, независимо дали се плаща в брой или с дебитна карта чрез ПОС устройството -но не важат за Пропан бутан, а само за Дизел и Бензин.Обектите ги има ето тук:http://www.rompetrol.bg/online/index...Попълва се една брошура, която остава при мен - с имената на получателя на картата и му я давам.Може да имате повече от една карта на Вашето име.За колеги от други градове ще се оточним допълнително - но би трябвало да има карти, които може да си вземете лично и от най-близката до Вас бензиностанция. В Русе ще ги раздавам на ръка.Който иска - да заповяда на срещите.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...2704&start=180
    Прикачени файлове
    Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
    http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

    #2
    Хубаво е да има разнообразие но ако някой няма някакви особени предпочитания към Ромпетрол предлагам да се ползват форумните карти за отстъпки в ЕКООсвен 2 ст. отстъпка върху всички горива, по обща сметка се получава допълнителна отстъпка в размер на 1ст. ако месечното потребление е 1000-5000л. Над 5000 - 2 ст. и така до 4 ст.Събраните пари ще се ползват за нужди на форума защото те са събрани с подкрепата на всички зареждали с тези карти.

    Коментар


      #3
      Е то Ром петрол има само на 3 места в София!
      F31 BMW 320d

      Коментар


        #4
        ЕКО знам само на едно място в цяла България.По-принцип се радвам, че може така да се подпомага форума и още в Събота лично аз ще го спонсорирам като добавя 40-50 литра към натрупаните за месеца веднага след като получа картата за ЕКО.По-добре човек да има и да не я ползва отколкото да му се отвори случай и да я няма.Аз лично имам и от Лукойл и от Ромпетрол и съм ги ползвал и двете, сега ще подкарам и ЕКО, защото не винаги мога да си избера каква бензиностанция следва по-нататък да ми е по път - особено извънградско.В града е лесно да си избере човек.ОМВ нямат ли карти?
        Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
        http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

        Коментар


          #5
          Никак не е лошо, че и Ромпетрол са пуснали карти за отстъпка. Но в тази връзка какви са ви впечатленията за качеството на горивата им? От Румъния ли се внасят?
          FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
          FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

          Коментар


            #6
            Тук по Варна съм мяркал няколко такива и винаги ми е ставало малко смешно от името... малко ми е като оня лаф за CD-рома (ромът, който продавал дискове...) - винаги ми изплува в съзнанието как Манго тафне бенц нощеска, а демем го продава на бензиностанцията То за тва ли няма отстъпка за бутана? Че трудно се крадне и няма кяр да го дават с намаление?

            Коментар


              #7
              От колко часа са срещите?
              Fiat Brava 1.8 16V GT

              Коментар

              Working...
              X