Аз поне един резервоар от 50 литра опуквам ако карам само градско, а понякога не ми стига и в началото на четвъртата седмица допълвам.Така, че минимум 90-100 лева ми изчезват за 4 и по-малко седмици (това - по цените в момента)Карам на бензин.Може да уточнявате, защото на някои видове горива е нормално да им излиза по-малка сметката.Направил съм възможните отговори долу горе да бъдат кратни на 30 дена.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко пари за гориво давате на месец?
Collapse
X
-
Аз се въртя между 70-80 и 150лв - в зависимост дали ходим някъде или не. Ама почит всеки месец ходим де. Я до Повдив, я до Стара Загора - то си се трупа.Това е и за двете коли като Бравата е на газ - по 70-80литра газ харча на месец, а Пунтото - по 30тина кила нафта.Гласувах - 90-120лв...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
Явор Митев
Аз мога да кажа точно - най-много съм дал месец август миналата година - 1140 лева по фактури, най-малко - 450 м. декември. От тях, 90% са служебни, другото е "насам-натам"...Забравих да уточня, че става дума за две коли през съответните месеци.
Коментар
-
90-120 лв. Толкова ми се събира като всеки ден ходя с нея на работа и през уикенда малко извънградско----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
-
Средно месечно наливам около 70 литра бензин и гласувах за 121-180 лв. Макар че това е наистина усреднено. Този месец като гледам няма да посетя нито един път бензиностанцията, защото почти не карам колата. За разлика от периода март-октомври, когато навъртам 10-ина хиляди километра предимно извънградско.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
При мен е доста различно.Има месеци, през които ми стигат и 100-120 лв. Това е когато нямам командировки или семейни "разходки".Понякога стигам и 400 лв, в зависимост от обекта, на който работяС тези ниски цени сега на горивата, може и да спадне малко разходът. От друга страна пък ниската цена на горивата ме стимулира да карам повече
Коментар
-
Гласувах между 90 и 120, но доста често попадам и в горна и по-горна графа. Всъщност, всеки месец се ходи до Русе, от време на време и на други места. На година в момента изминавам по около 15,000 км, но до преди няколко години не съм падал под 20-25,000. Добре че сега карам по-малкоShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар