Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко пари за гориво давате на месец?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колко пари за гориво давате на месец?

Аз поне един резервоар от 50 литра опуквам ако карам само градско, а понякога не ми стига и в началото на четвъртата седмица допълвам.Така, че минимум 90-100 лева ми изчезват за 4 и по-малко седмици (това - по цените в момента)Карам на бензин.Може да уточнявате, защото на някои видове горива е нормално да им излиза по-малка сметката.Направил съм възможните отговори долу горе да бъдат кратни на 30 дена.
    Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
    http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Аз се въртя между 70-80 и 150лв - в зависимост дали ходим някъде или не. Ама почит всеки месец ходим де. Я до Повдив, я до Стара Загора - то си се трупа.Това е и за двете коли като Бравата е на газ - по 70-80литра газ харча на месец, а Пунтото - по 30тина кила нафта.Гласувах - 90-120лв...
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Егати темата. Честно, не знам. Отказвам да ги смятам, Средно минавам по около 2000 км, от тях минимум 900-1100 градско.
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Предимно карам само градско,за това гласувах до 90.Само на бензин.
        ex. punto elx 1.2i
        Lancia Libra 1.6

Коментар

Много ми е чудно защо просто не са обединени първите 4 отговора в един?
          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

последния отговор ама чак пък да си изкарвам хляба?! Ходя на работа с нея просто.
            F31 BMW 320d

Коментар

Аз мога да кажа точно - най-много съм дал месец август миналата година - 1140 лева по фактури, най-малко - 450 м. декември. От тях, 90% са служебни, другото е "насам-натам"... Забравих да уточня, че става дума за две коли през съответните месеци.

Коментар

90-120 лв. Толкова ми се събира като всеки ден ходя с нея на работа и през уикенда малко извънградско
                ----------------------------------------------------------------------------
                Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
                ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
                ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ

Коментар

dikanio написа:
                  Много ми е чудно защо просто не са обединени първите 4 отговора в един?
                  Може но не знам как.Идеята ми беше да има и малки суми заради колегите на метан.
                  Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                  http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Средно месечно наливам около 70 литра бензин и гласувах за 121-180 лв. Макар че това е наистина усреднено. Този месец като гледам няма да посетя нито един път бензиностанцията, защото почти не карам колата. За разлика от периода март-октомври, когато навъртам 10-ина хиляди километра предимно извънградско.
                    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

При мен е доста различно.Има месеци, през които ми стигат и 100-120 лв. Това е когато нямам командировки или семейни "разходки".Понякога стигам и 400 лв, в зависимост от обекта, на който работя С тези ниски цени сега на горивата, може и да спадне малко разходът. От друга страна пък ниската цена на горивата ме стимулира да карам повече

Коментар

Гласувах между 90 и 120, но доста често попадам и в горна и по-горна графа. Всъщност, всеки месец се ходи до Русе, от време на време и на други места. На година в момента изминавам по около 15,000 км, но до преди няколко години не съм падал под 20-25,000. Добре че сега карам по-малко
                        She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Тurbodieselcomby написа:
                          последния отговор ама чак пък да си изкарвам хляба?! Ходя на работа с нея просто.
                          Е вие с камионите на работа ли ходите бре!?

Коментар

Аз давам 250-300лв. на месец за гориво, но не си изкарвам прехраната с колата - просто си въртя такъв километраж.П.П.Пропуснах да кажа, че и за мотора давам през лятото около 100лв.

Коментар

Working...
                            X