колеги помагайте,ще ставам баща,сефте и наближава момента за избор на име,чувал сам за некви сайтове ли адреси с изброяване на вазможните имена и искам да вида какъв избор има та некой,ако знае каде е точно ще му е красник на детето ми тарсих ма без успех,може да давате продложения ма ще стане голем спам ли беше,а пак за анкета незнам как става.Искат да е с буквата Д аз още не сам решил.ПОМАГАЙТЕ.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
,,кръсник на детето ми,,дайте жокер за сайт за имена.Моля...
Collapse
X
-
Хаха, колега, радваш.Явно си много развълнуван ама чак име по инет да търсиш.И все пак:http://stratsimir.exsisto.com/http:/...url.com/rkqy6lF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
-
Re: ,,кръсник на детето ми,,дайте жокер за сайд за имена.Мол
vin_d написа:колеги помагайте,ще ставам баща,сефте и наближава момента за избор на име,чувал сам за некви сайтове ли адреси с изброяване на вазможните имена и искам да вида какъв избор има та некой,ако знае каде е точно ще му е красник на детето ми тарсих ма без успех,може да давате продложения ма ще стане голем спам ли беше,а пак за анкета незнам как става.Искат да е с буквата Д аз още не сам решил.ПОМАГАЙТЕ.
Коментар
-
EVITA написа:style34 написа:Vladim написа:Мале, мале... Странна тема... че и кадърно написана...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Vladim написа:Мале, мале... Странна тема... че и кадърно написана...like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Понеже съм първороден син, аз лично, бих кръстил първороден син на баща си, без някой да ми определя буквички (то аз така и направих де ) Първородна дъщеря, до каквато след два опита не мога да се добера, вероятно щях да кръстя на майка си. Както и де е, пожелавам на колегата много късмет и радост с детето. И ако случайно не си хареса никакво име, може да провери и този списъкShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:Понеже съм първороден син, аз лично, бих кръстил първороден син на баща си, без някой да ми определя буквички (то аз така и направих де ) Първородна дъщеря, до каквато след два опита не мога да се добера, вероятно щях да кръстя на майка си. Както и де е, пожелавам на колегата много късмет и радост с детето. И ако случайно не си хареса никакво име, може да провери и този списъкSOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар