Харесва ли ви този модел на опел. Аз му викам циганското ферари. Любима кола на малко над средния клас циганин. Междудругото четох че това е автомобилът с най-тънки фарове!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Циганското ферари
Collapse
X
-
Re: Циганското ферари
mitakkk написа:Харесва ли ви този модел на опел. Аз му викам циганското ферари. Любима кола на малко над средния клас циганин. Междудругото четох че това е автомобилът с най-тънки фарове!!Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
-
И аз му викам така.Колата за времето си беше...няма такава.Вече ми се струва малко грозновата, пък и е мечтата на всяко селско рацерче.Повече ми харесва Вектра А, макар, че повечето екземпляри са доста куци откъм екстри, а тази май серийно има ел. пакет.'01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
'01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp
Коментар
-
аз съм голям фен на Калибрата, както и на БМВ е36, яд ме е, че събратята оплюха тези коли и им свалиха ренюмето до минус...за да са пак готини, това ще да е след около 7-10 години, когато те си изпотрошат техните и останат само екземплярите на хора, истински оценили модела, както сега са БМВ е30, напримерA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Като го видях за първи път ми останаха очите просто, както и сега като видя някоя, в която си личи че е вложена много любов... За мое огромно съжаление в момента колата е като магнит за "братята" и превъзбудените рейсъри (като преди малко, когато наказах една такава), които смятат че са богове на пътя с такива коли.FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
Имах Вектра А ГТ ’89 и вътре беше едно към едно с Калибрата! Ръждата беше враг номер 1 на Опел по това време! А двигатели 2.0 бензин бяха железни!Колко е челното съпротивление на Тойота Приус и Ауди А2? Гледах че новата Е-Класа е с 0.25 и е най-ниско от колите от този сегмент на пазара!F31 BMW 320d
Коментар
-
Едно време и на мен ми харесвашеособено ако е и с С20ХЕ мотора , единствения мотор на опел който признавам след С20LET
Но отвътре си е Вектра , по-тежка е от нея , а и тя ръждясва .
П.С През тези времена един приятел на баща ми беше докарал един жълт Фиат Купе
В сравнение с другите коли беше доста извънземно-готин :D
Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар