Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Циганското ферари

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Циганското ферари

Харесва ли ви този модел на опел. Аз му викам циганското ферари. Любима кола на малко над средния клас циганин. Междудругото четох че това е автомобилът с най-тънки фарове!!
    Прикачени файлове

Re: Циганското ферари

mitakkk написа:
    Харесва ли ви този модел на опел. Аз му викам циганското ферари. Любима кола на малко над средния клас циганин. Междудругото четох че това е автомобилът с най-тънки фарове!!
    При нас има една такава оранжева и тунингована и си е екстра,а в Пловдив до стадион Хр.Ботев видях една жълто черна.Казвам ти ще ти паднат очите по нея :D
    Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

Какво и е на колата? Някога страшно ми харесваше.
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Бе незнам, но това е автомобилът с най-ниско челно съпротивление (Сх). Преди да излезе "Калибрата" беше Ситроен ХМ. Може вече да има друга кола с още по-нисък, незнам.П.П. Проверих. От серийните коли в момента с по-добро Сх са само Тойота Приус и Ауди А2.

Коментар

И аз му викам така.Колата за времето си беше...няма такава.Вече ми се струва малко грозновата, пък и е мечтата на всяко селско рацерче.Повече ми харесва Вектра А, макар, че повечето екземпляри са доста куци откъм екстри, а тази май серийно има ел. пакет.
          '01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
          '01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp

Коментар

аз съм голям фен на Калибрата, както и на БМВ е36, яд ме е, че събратята оплюха тези коли и им свалиха ренюмето до минус...за да са пак готини, това ще да е след около 7-10 години, когато те си изпотрошат техните и останат само екземплярите на хора, истински оценили модела, както сега са БМВ е30, например
            A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
            e30 forever!

Коментар

И на мен ми беше мечта
              Mercedes E200 coupe

Коментар

и на мен ми харесваше навремето
                fiat coupe 2.0 16V

Коментар

Никога не ми е харесвала. Много ми е грозна, а отзад е ужасна.
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

по онова време този модел на опел беше единствения по различен от останалите, всичките им други модели бяха отвънка някакси еднообразни , само тази се отличаваше и мнгоо ме кефеше :D
                    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Като го видях за първи път ми останаха очите просто, както и сега като видя някоя, в която си личи че е вложена много любов... За мое огромно съжаление в момента колата е като магнит за "братята" и превъзбудените рейсъри (като преди малко, когато наказах една такава), които смятат че са богове на пътя с такива коли.
                      FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                      FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Имах Вектра А ГТ ’89 и вътре беше едно към едно с Калибрата! Ръждата беше враг номер 1 на Опел по това време! А двигатели 2.0 бензин бяха железни!Колко е челното съпротивление на Тойота Приус и Ауди А2? Гледах че новата Е-Класа е с 0.25 и е най-ниско от колите от този сегмент на пазара!
                        F31 BMW 320d

Коментар

Едно време и на мен ми харесваше особено ако е и с С20ХЕ мотора , единствения мотор на опел който признавам след С20LET Но отвътре си е Вектра , по-тежка е от нея , а и тя ръждясва . П.С През тези времена един приятел на баща ми беше докарал един жълт Фиат Купе В сравнение с другите коли беше доста извънземно-готин :D
                          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

ако ръждата не е тръгнала може и да не тръгне, аз мога да я спирам имам свръхсили...междудругото в най-скоро време и купето го гони същата съдба
                            A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                            e30 forever!

Коментар

Тя ръждата по автомобили преди 92-3 си е нормално явление, ако изключим някои модели на големите немски марки. Така че простено да и е на калибра - според мен един читав автомобил.

Коментар

Working...
                              X