Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се пръсна от яд!
Collapse
X
-
Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
-
Дургият момент е,че ако паркирането се извършва на улица без определени парко места има знак забранено паркирането и отдолу с таблка е указано изключението за притежатели на разрешително номер еди кой си.Съответно това разрешително се дава на живущите в сградите на улицата срещу заплащане!Относно случая с колегата....какво да ти кажа? Две вечери колата нощува пред блока и днес На предния капак някой е надрал с ключ свастика (за незнаещите какво е това - хитлеристки кръст)Сега се чудя дали е съсед или е случайно преминаващ наркоман?Дали някой не го е яд,че завърших в Германия....Само да можех да видя кое е копеленцето....директно за ушите и при родителите му да ми платят боядисването отново.....Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
_жоро_ написа:[...аз плащам за тях
Коментар
-
dudulia написа:Дургият момент е,че ако паркирането се извършва на улица без определени парко места има знак забранено паркирането и отдолу с таблка е указано изключението за притежатели на разрешително номер еди кой си.Съответно това разрешително се дава на живущите в сградите на улицата срещу заплащане!Относно случая с колегата....какво да ти кажа? Две вечери колата нощува пред блока и днес На предния капак някой е надрал с ключ свастика (за незнаещите какво е това - хитлеристки кръст)Сега се чудя дали е съсед или е случайно преминаващ наркоман?Дали някой не го е яд,че завърших в Германия....Само да можех да видя кое е копеленцето....директно за ушите и при родителите му да ми платят боядисването отново.....Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
Fiat Marea 1.6 16v
Коментар
-
колега, пийни едно уискинце и се наслади на приятна компания такива неща се случват и се оправят здраве да е нормално е да се ядосваш и аз много се ядосвам, а знаете, че бая преживях с тоя фиат, то не бяха удари - все на паркирана кола, прегрявания, картери, проблеми с електрониката, ама какво да направиш.. такива са ни колиге и манталитета на много хора, аз като видя вдигнати чистачки и ги свалям, това е много селски маниер, да спреш пред нечий гараж да, ама иначе, айде бе, да ме хванат за чурката редовно се карам с хората в квартала и никой не смее нищо да ми каже, не че съм едър или боен, но просто има казвам като имат претенции, в общината и служебен абонамент и глей как млъкватA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Защо отмъщението да е лошо нещо? Трябва ли някой да остава безнаказан за злодеянията си? Не мисля така... След като на предишната ми кола добри съседи причиниха много щети, подадох оплакване в полицията. Обещаха от своя страна да направят всичко възможно. След 3 седмици ме извикаха и любезно обесниха, че са безсилни. Дадоха ми служебна бележка за пред застрахователите. На едно събрание на входа отидох и аз, и ясно заявих, че след 3 дена поставям камера на прозореца и ако някой си позволи своеволия, освен че ще ползвам записа за доказване на вина, ще му направя колата на сол до основи. От тогава никой не ми е докосвал колата и любезно всеки намира място къде да паркира без разни излишни провокации. Интересното е, че сега и съседите ми са спокойни, тъй като има кой да наблюдава и техните коли. Иначе 90% бяха против събирането на средства за направата на видео-наблюдение, с което лично щях да се заема да изготвя. И тъй като тогава се правиха не ербапи им заявих най-категорично ако утре пострада техният автомобил изобщо да не търсят запис от мен, тъй като такъв няма да им предоставя!www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Immortal написа:_жоро_ написа:Абсолютно съм съгласен,за съжаление.В Германия като паркирам на нечие място обикновенно ме чака полиция и следва глоба а не дебилски изпълнения по колата ми!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Наскоро си дойде един мой набор от Америка .Ходил беше при сина си там .Та той каза следното .До блока в който живее сина му има паркоместа и понеже мястото не е голямо е определено за едно семейство само място за една кола . Сина му и снаха съответно имат всеки кола и едната я оставят вечер на платен паркинг наблизо .Другото сина му в началото като си купил колата слезнал една неделя вдигнал и капака и почнал нещо да я човърка . Веднага му направили забележка че тук не е сервиз и и си има места за такава дейност и да сваля капака . Та такива са законите там ,а тук всеки прецаква другия и се прави на велик.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар