колеги трябва да споделя с някой колко съм ядосан .. защото не ми дава покой ...онзи ден излизам гледам колата ми я ударили на паркинга както си е - на предната броня дупка ... с големината на ... топка за тенис ... и одраскана отстрани в от завоя който прави бронята от калника към предницата ... та 2 драскотини от завойчето до калника д ето е веждата вече... ядосах се ама .. кво да направя нищо немога да направятръгвам на път - термостата явно е сдал багажа колата неможе да загрее - нема парно .. ужасднеска сутринта ставам отивам до колата гледам изкърили ми задната чистачка съсе рамото ...ще се пръсна
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се пръсна от яд!
Collapse
X
-
doofiat написа:Лошо! Явно си спрял на мястото на някой кретен.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
не разбирам с каква цел е направено ... да я откраднат .. едва ли тя сега сигурно не става за нищо като е отчупена от оста ...не виждам причината каква е ... а ако е някой тука кретен от паркинга .. ако разбера кой е ще съжалява че е посегнал на FIAT !Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
Fiat Marea 1.6 16v
Коментар
-
VESKO_SZ написа:В мизерна държава живеем...Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
kiselo написа:после нали след всяко негово спиране ще намира по една дупка на тавана на колата си...
Коментар
-
kiselo написа:doofiat написа:Лошо! Явно си спрял на мястото на някой кретен.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
ogi28b написа:kiselo написа:после нали след всяко негово спиране ще намира по една дупка на тавана на колата си...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
_жоро_ написа:Абсолютно съм съгласен,за съжаление.В Германия като паркирам на нечие място обикновенно ме чака полиция и следва глоба а не дебилски изпълнения по колата ми!
Коментар
-
аз съм твърдо против саморазправата и отмъщението просто съм адски възмутен заради постъпката ...как може такива неща .. изобщо някой да прави ... както каза един колега нагоре .. да не ми е плащал колата този че ще я руши ?какви са тези велики претенции за место .. не разбирамосвен това нашия паркинг отпред е за 10 коли смешно е ... просто съжалявам за такива индивиди като този дето му хрумва да руши чужда собственост .. не ме е толко яд .. 30-40 лева и ще си я оправя .. какво право има злосторника да прави това ... яд ме е че посягат на личната ми собственост .. да не говорим че на моя паркинг има уникални случаи .. виждал съм мои съседи с паркирането си да запушат 2 свободни места и още 2 паркирали коли ... трябва ли да сляза и да му обърна колата по таван ? никога не съм си позволил с паркирането си съзнателно да преча на някой ... винаги се съобразявам с това дали ще може да се паркира до мене .. дали ще може да излезе този до/зад/пред мен ... и това ли заслужавам да ми счупят колатаFiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
Fiat Marea 1.6 16v
Коментар
-
Абе нема мое, нема твое място... има общинско... Мое си е мястото в моя двор, в моя гараж или ако съм си платил служ.абонамент...Това, че много хора са свикнали да си паркират таратайките на едно и също място не означава, че са придобили право на собственост в/у него...На общите паркинги всеки си паркира където намери и това е...Аз един ден около обяд си бях паркирал колата пред блок в голям столичен квартал (с висока концентрация на жители, респ. автомобили) и след няколко часа се връщам и гумите ми спаднати... В първия момент помислих, че са спукани и естествено побеснях... местни старци, които мъмреха изядоха някоя и друга псувня... попитах наизлязлите по терасите и прозорци жители кой спира там и кой е виновника... След като не получих конкретен отговор извадих касапския нож и започнах от гумите на колата в ляво от моята, като смятах да продължа до края на паркинга... След малко един пич с няква джипка ми предложи компресора си, за да си напомпам гумите и ми се жалва, че живее там от 12 години и често му се случва като смени возилото някой от блока да му реже гумите... После всеки се бие в гърдите какъв столичанин е, колко е възпитан и толерантен.Такива ли сте граждани, такива ли сте съседи... заеби...M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
ogi28b написа:kiselo написа:после нали след всяко негово спиране ще намира по една дупка на тавана на колата си...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар