Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се пръсна от яд!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ще се пръсна от яд!

колеги трябва да споделя с някой колко съм ядосан .. защото не ми дава покой ...онзи ден излизам гледам колата ми я ударили на паркинга както си е - на предната броня дупка ... с големината на ... топка за тенис ... и одраскана отстрани в от завоя който прави бронята от калника към предницата ... та 2 драскотини от завойчето до калника д ето е веждата вече... ядосах се ама .. кво да направя нищо немога да направятръгвам на път - термостата явно е сдал багажа колата неможе да загрее - нема парно .. ужасднеска сутринта ставам отивам до колата гледам изкърили ми задната чистачка съсе рамото ...ще се пръсна
    Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
    Fiat Marea 1.6 16v

Идиоти всякъкви има на този свят.

Коментар

Лошо! Явно си спрял на мястото на някой кретен.

Коментар

doofiat написа:
        това звучи доста тъпо...я па някой да ми изкърти моята защото съм спрял на "неговото" място...та после нали след всяко негово спиране ще намира по една дупка на тавана на колата си...както вече се случи веднъж... баси идиотите...
        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

В мизерна държава живеем, Ужас е това ,Аз държа колата само и едиствено на платен паркинг ,може да ми излиза 30-40лв на месец , но поне да чукна на дърво такива неща не се случват.

Коментар

не разбирам с каква цел е направено ... да я откраднат .. едва ли тя сега сигурно не става за нищо като е отчупена от оста ...не виждам причината каква е ... а ако е някой тука кретен от паркинга .. ако разбера кой е ще съжалява че е посегнал на FIAT !
            Fiat Marea 1.6 16v

Коментар

Въраха на глупостта е това дет са го направили. За одраскването на паркинг те разбирам напълно,защото на мене няколко пъти ми се случва...няма какво да направиш и е адски гадно просто
              FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
              FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

VESKO_SZ написа:
                В мизерна държава живеем...
                Абсолютно съм съгласен,за съжаление.В Германия като паркирам на нечие място обикновенно ме чака полиция и следва глоба а не дебилски изпълнения по колата ми!
                Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
                Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

kiselo написа:
                  после нали след всяко негово спиране ще намира по една дупка на тавана на колата си...
                  Точно за такива неща си мислех онази вечер, и се чудех - представи си че някъде на някакво място Х паркира някой си по принцип. Някоя вечер някой му паркирал на мястото, съответно първия понеже е върховен селинджър - отива, реже му гумите, драска му с ключ, кърти му задната чистачка, и други благинки... И потърпевшия си вижда колата, и казва "ооо така ли? е са ще ти ... майката на тебе.." и започва да дебне кой ще спре там. Добре, ама на следващата вечер трети човек, съвсем невинен, отива на гости на седмата си баба по съребрена линия, вижда мястото, паркира. Оня дето вече е пострадал, отива и буквално му .... майката на колата - това гуми, врати, калници, брони, чистачки.... От цялата работа третия човечец, без да е виновен с нищо, го изяжда. После главния виновник продължава да си паркира от следващата вечер на неговото си място, а втория, който пострада, вече е доволен че е отмъстил, и не се занимава да дебне кой паркира там.... ...Не се вкарвай в некви филми бе, братле.... - биха казали някои.

Коментар

kiselo написа:
                    doofiat написа:
                    това звучи доста тъпо...я па някой да ми изкърти моята защото съм спрял на "неговото" място...та после нали след всяко негово спиране ще намира по една дупка на тавана на колата си...както вече се случи веднъж... баси идиотите...
                    Абсолютно. Ще го дебна всеки ден, да се откаже да спира там. Лайнари, да не е давал той пари за колата ми, че да я руши? Или си е платил парко-мястото?
                    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

ogi28b написа:
                      kiselo написа:
                      после нали след всяко негово спиране ще намира по една дупка на тавана на колата си...
                      Точно за такива неща си мислех онази вечер, и се чудех - представи си че някъде на някакво място Х паркира някой си по принцип. Някоя вечер някой му паркирал на мястото, съответно първия понеже е върховен селинджър - отива, реже му гумите, драска му с ключ, кърти му задната чистачка, и други благинки... И потърпевшия си вижда колата, и казва "ооо така ли? е са ще ти ... майката на тебе.." и започва да дебне кой ще спре там. Добре, ама на следващата вечер трети човек, съвсем невинен, отива на гости на седмата си баба по съребрена линия, вижда мястото, паркира. Оня дето вече е пострадал, отива и буквално му .... майката на колата - това гуми, врати, калници, брони, чистачки.... От цялата работа третия човечец, без да е виновен с нищо, го изяжда. После главния виновник продължава да си паркира от следващата вечер на неговото си място, а втория, който пострада, вече е доволен че е отмъстил, и не се занимава да дебне кой паркира там.... ...Не се вкарвай в некви филми бе, братле.... - биха казали някои.
                      Понеже съм инат, задължително ще си го върна тъпкано. Но понеже в никакъв случай не искам да надраскам колата на невинен човек, ще проследя 3-4 вечери кой спира, който събере 3 точки печели голямата награда.....
                      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

_жоро_ написа:
                        Абсолютно съм съгласен,за съжаление.В Германия като паркирам на нечие място обикновенно ме чака полиция и следва глоба а не дебилски изпълнения по колата ми!
                        Това ме заинтригува. Я ни светни повече, какво имаш предвид под "нечие място"?Цяла тема разнищихме тук за "правото" на някои над определено място пред блока или пред къщата му...За какво е глобата в Германия не ми е много ясно. Моля те, _жоро_, поясни.Предполагам не става въпрос за "нечие" място, щото някой просто си го е заплюл...

Коментар

аз съм твърдо против саморазправата и отмъщението просто съм адски възмутен заради постъпката ...как може такива неща .. изобщо някой да прави ... както каза един колега нагоре .. да не ми е плащал колата този че ще я руши ?какви са тези велики претенции за место .. не разбирамосвен това нашия паркинг отпред е за 10 коли смешно е ... просто съжалявам за такива индивиди като този дето му хрумва да руши чужда собственост .. не ме е толко яд .. 30-40 лева и ще си я оправя .. какво право има злосторника да прави това ... яд ме е че посягат на личната ми собственост .. да не говорим че на моя паркинг има уникални случаи .. виждал съм мои съседи с паркирането си да запушат 2 свободни места и още 2 паркирали коли ... трябва ли да сляза и да му обърна колата по таван ? никога не съм си позволил с паркирането си съзнателно да преча на някой ... винаги се съобразявам с това дали ще може да се паркира до мене .. дали ще може да излезе този до/зад/пред мен ... и това ли заслужавам да ми счупят колата
                          Fiat Marea 1.6 16v

Коментар

Абе нема мое, нема твое място... има общинско... Мое си е мястото в моя двор, в моя гараж или ако съм си платил служ.абонамент...Това, че много хора са свикнали да си паркират таратайките на едно и също място не означава, че са придобили право на собственост в/у него...На общите паркинги всеки си паркира където намери и това е...Аз един ден около обяд си бях паркирал колата пред блок в голям столичен квартал (с висока концентрация на жители, респ. автомобили) и след няколко часа се връщам и гумите ми спаднати... В първия момент помислих, че са спукани и естествено побеснях... местни старци, които мъмреха изядоха някоя и друга псувня... попитах наизлязлите по терасите и прозорци жители кой спира там и кой е виновника... След като не получих конкретен отговор извадих касапския нож и започнах от гумите на колата в ляво от моята, като смятах да продължа до края на паркинга... След малко един пич с няква джипка ми предложи компресора си, за да си напомпам гумите и ми се жалва, че живее там от 12 години и често му се случва като смени возилото някой от блока да му реже гумите... После всеки се бие в гърдите какъв столичанин е, колко е възпитан и толерантен.Такива ли сте граждани, такива ли сте съседи... заеби...
                            M-Benz E 250 TD 150hp
                            M-Benz 200d 75 hp
                            Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

ogi28b написа:
                              kiselo написа:
                              ами не колега Оги...при нас ситуацията беше малко по различна защото малко по рано той ми беше налетял на бой и ми рита колата...защо и самият аз незнам...бил съм паркирал така че да неможе да излезе...а паркига имаше два изхода...и аз бях на 10 метра от една от колите му, и можеше да си излезе без дори да ме забележи къде съм спрял...обижда ме поне 5 минути...е не съм боен тип сдържах си гнева защото ако го изпусна...да кажем че може да стигна до крайности...реших че това е по добрия вариант...така и направих....беше и си е абсолютно крайна мярка и се надявам да не я прилагам повече, но ако някой пак ми посегне на мен или на колата ми за нещо подобно няма да се поколебая за секунда... а дупката я направих така, че да я забележи едва след сериозен дъждец или след като някой седне и се загледа отзад...да е жив и здрав...всяко нещо става по някаква си причина...понякога причината е липсата на разум...понякога е скъсване на нерви...и т.н.
                              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Working...
                              X