Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Щастието...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Щастието...

Аз сега да ви се изфукам!Днес успешно си взех испита за книжчицата и след няколко дни се яхвам в пунтака и започвам да препускам по софийските улици. ДА СЕ ПАЗИТЕ!!!
    4 бири и турбината да свири

Първо, честито Второ, внимавай, че има опасност от заледяване с тези разлики в температурите денем и нощем.Трето, изрядна кола и будна мисъл!

Коментар

МЕРСИ! Да колега ще си внимавам! И малко стаж първо и после почваме да даваме газ. Въпреки че нямам търпение вече да се яхвам и да кихам наляво-надясно :P

Коментар

честито и от мен бъди разумен шофиор и умната
        "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
        не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Честито колега, но тва дето ти е в подписа е абсурдно!!!Пожелавам ти много забавни и безаварийни километри, в които си се проявил като разумен шофьор!
          Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
          Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
          http://www.keepfighting.ms

Коментар

Първо Лека и Безавариина.Второ Бнимателно по родните пътища чеееее не са ни никак хубави.Трето Шофираи внимателно,на пътя не си сам.
            Шофирай разумно, на пътя не си сам.
            Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
            Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
            Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Честито и от мене! Навърти повечко километри,опознай колата и тогава лети,ама в България ще ти е малко трудно по тея пътища. Много безаварийни километри ти пожелавам и дано да не правиш това от подписа ти
              FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
              FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Това от подписа ми е просто рима но това не значи, че турбината няма да свири, просто ще е без бирите Мерси на всички за хубавите пожелания!(чувствам се като рожденник :P)

Коментар

Това "да се яхвам и да кихам наляво-надясно " - на ченгетата ли искаш да им кихаш? Честита придобивка!
                  F31 BMW 320d

Коментар

Ще им кихам да - като върна 1-2 предавки,педала до доло и така ще ги накихам че ще се чудят от каде съм им дошъл ПС: Дай да си слезна замята твърде зелен съм да се правя на ghost rider - мн са яки тия

Коментар

Re: Щастието...

DogForLife написа:
                      Аз сега да ви се изфукам!Днес успешно си взех испита за книжчицата и след няколко дни се яхвам в пунтака и започвам да препускам по софийските улици. ДА СЕ ПАЗИТЕ!!!
                      Mмм,как ти завиждам...ама благородно,щот аз не се знае кога ще взема книжка.Айде честито и умната,да не те четем по вестниците...
                      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                      Ванга

Коментар

Хайде да ти е честита и безаварийна. Винаги гледай в трите огледала много внимавай с ЛЕВИЯ завой!!!!( винаги има вероятност да отрепаш някой пешеходец) не се базикам въобще. Навърти си поне 15 000 градско и поне 15 000 извън града и тогава може да влезе в сила това с надуванката на турбото за удоволствие От вчера съм с доста спукана броня на пунтото заради резки спирачки на човека преди мен. СПАЗВАЙ ДИСТАНЦИЯ да ти е мирна главицата!
                        CSI in the CAR !!!
                        Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.

ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"

Коментар

Мерси.Ще внимавам разбира се и с пешвходци и с вички лека полека ще влезна в час

Коментар

Working...
                          X