Аз сега да ви се изфукам!Днес успешно си взех испита за книжчицата и след няколко дни се яхвам в пунтака и започвам да препускам по софийските улици. ДА СЕ ПАЗИТЕ!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Щастието...
Collapse
X
-
Честито колега, но тва дето ти е в подписа е абсурдно!!!Пожелавам ти много забавни и безаварийни километри, в които си се проявил като разумен шофьор!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Първо Лека и Безавариина.Второ Бнимателно по родните пътища чеееее не са ни никак хубави.Трето Шофираи внимателно,на пътя не си сам.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Честито и от мене! Навърти повечко километри,опознай колата и тогава лети,ама в България ще ти е малко трудно по тея пътища. Много безаварийни километри ти пожелавам и дано да не правиш това от подписа тиFIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
Re: Щастието...
DogForLife написа:Аз сега да ви се изфукам!Днес успешно си взех испита за книжчицата и след няколко дни се яхвам в пунтака и започвам да препускам по софийските улици. ДА СЕ ПАЗИТЕ!!!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Хайде да ти е честита и безаварийна. Винаги гледай в трите огледала много внимавай с ЛЕВИЯ завой!!!!( винаги има вероятност да отрепаш някой пешеходец) не се базикам въобще. Навърти си поне 15 000 градско и поне 15 000 извън града и тогава може да влезе в сила това с надуванката на турбото за удоволствие От вчера съм с доста спукана броня на пунтото заради резки спирачки на човека преди мен. СПАЗВАЙ ДИСТАНЦИЯ да ти е мирна главицата!CSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар