Kuku написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стило - бензин или дизел?
Collapse
X
-
Как да ги замерим, според теб - да свалим двигателя?Казах ти да сложиш 100лв. на чертата и да пуснем Стило 1.8 16 клапана със 133к.с., срещу 1.9 8 клапана 115к.с. дизел с нов софтуер!100лв. - ДА или НЕ?Даже може да пуснем Стилото с две коли - първо оригинален заводски дизел 115к.с. и после 115к.с. дизел с нов софтуер - ама тогава залога става двоен Хайде, давай - по-лесни пари от това, здраве му кажи ДА или НЕ?
Коментар
-
Kuku написа:Как да ги замерим, според теб - да свалим двигателя?Казах ти да сложиш 100лв. на чертата и да пуснем Стило 1.8 16 клапана със 133к.с., срещу 1.9 8 клапана 115к.с. дизел с нов софтуер!100лв. - ДА или НЕ?Даже може да пуснем Стилото с две коли - първо оригинален заводски дизел 115к.с. и после 115к.с. дизел с нов софтуер - ама тогава залога става двоен Хайде, давай - по-лесни пари от това, здраве му кажи ДА или НЕ?
Коментар
-
Kuku написа:Ама нали те попитах бе, човек - как предлагаш да докажем въртящият момент?
Коментар
-
Чакай малко са, значи излиза, че понеже ТИ не вярваш на цифрите от Дино-стенд, аз трябва да правя нещо за да ти доказвам, че цифрите са вярни?!Какво ме интересува мен в какво вярваш ти и защо изобщо трябва да ме интересува??? Ходи си мери колата на Женския пазар Хората в СВЕТОВЕН мащаб използват Дино-стенд (преди-след), за настройки на какви ли не превозни средства, за лична и професионална подготовка, за драг състезания, пистови и рали шампионати.... ти обаче не вярваш на Диното - ми твоя си работа, ако щеш вярвай, проблема си е лично твой Аз по същия начин мога да ти кажа "Докажи, че не са верни цифрите?!" Ае пЪ да видим.... верни са цифрите - докажи, че не са!П.П.За ТРЕТИ път те питам, ТИ КАК ПРЕДЛАГАШ ДА ДОКАЖЕМ ЦИФРИТЕ???
Коментар
-
Kuku написа:Чакай малко са, значи излиза, че понеже ТИ не вярваш на цифрите от Дино-стенд, аз трябва да правя нещо за да ти доказвам, че цифрите са вярни?!Какво ме интересува мен в какво вярваш ти и защо изобщо трябва да ме интересува??? Ходи си мери колата на Женския пазар Хората в СВЕТОВЕН мащаб използват Дино-стенд (преди-след), за настройки на какви ли не превозни средства, за лична и професионална подготовка, за драг състезания, пистови и рали шампионати.... ти обаче не вярваш на Диното - ми твоя си работа, ако щеш вярвай, проблема си е лично твой Аз по същия начин мога да ти кажа "Докажи, че не са верни цифрите?!" Ае пЪ да видим.... верни са цифрите - докажи, че не са!П.П.За ТРЕТИ път те питам, ТИ КАК ПРЕДЛАГАШ ДА ДОКАЖЕМ ЦИФРИТЕ???
Коментар
-
mnpenchev
-
mnpenchev
Просто не мериш е еднакво мерило и ти излизат криви сметките, но колкото и да се изпише ще е без значение, всеки си дава парите за това което му е на сърцето :D
Коментар
-
mnpenchev
Всъщност разликата в цените на новите автомобили е точно толкова че да си сложиш турбина на бензиновия мотор, от там насетне може да ги чипваме и да ги мерим кой кого и сколко му е по-голям половия орган и кой има повече жени в леглото.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар