Зимай бензина и ако ти е за икономично - слагай един газов инжекцион и се любувай на автомобил. Мани ги тия печки!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стило - бензин или дизел?
Collapse
X
-
mnpenchev
-
115 + 32 на колко е равно, колега? Сериозно!Мога да ти покажа кола с този двигател и приблизителна мощност от 170к.с. БЕЗ да е правено нищо друго по двигателя, освен ре-мап и по-голям интеркулер, и при това се кара ежедневно вече около 70’000км.По-новия 8-клапанов дизел със 120к.с. фабрично, новия модел турбо и т.н., с мааалко промени на стойност около 1500лв. може да достигне 200к.с. и пак да бъде нормална ежедневка, а най-силния 16-клапанов дизел 1.9 със 150к.с., отива към 220-240к.с. при повечко желание и старание Пак повтарям, това е БЕЗ смяна на турбини, валове, помпи и прочие.... само по-голям радиатор на интеркулера и нов софтуер. И да, за да няма тъпи въпроси - спортен филтър и спортно гърне, изобщо не ги броя за тунинг Казано по друг начин, 1.9 дизел ще смчка 1.8 бензин ТОТАЛНО и ОТВСЯКЪДЕ срещу 500лв. инвестиция... но нека НЕ започваме този спор отново, МОЛЯ П.П.Който не вярва - идва с 1.8 бензин на някоя среща, аз докарвам 1.9 дизел, слагаме по 100лв. и сме на чертата
Коментар
-
mnpenchev
-
Kuku написа:115 + 32 на колко е равно, колега? Сериозно!Мога да ти покажа кола с този двигател и приблизителна мощност от 170к.с. БЕЗ да е правено нищо друго по двигателя, освен ре-мап и по-голям интеркулер, и при това се кара ежедневно вече около 70’000км.По-новия 8-клапанов дизел със 120к.с. фабрично, новия модел турбо и т.н., с мааалко промени на стойност около 1500лв. може да достигне 200к.с. и пак да бъде нормална ежедневка, а най-силния 16-клапанов дизел 1.9 със 150к.с., отива към 220-240к.с. при повечко желание и старание Пак повтарям, това е БЕЗ смяна на турбини, валове, помпи и прочие.... само по-голям радиатор на интеркулера и нов софтуер. И да, за да няма тъпи въпроси - спортен филтър и спортно гърне, изобщо не ги броя за тунинг Казано по друг начин, 1.9 дизел ще смчка 1.8 бензин ТОТАЛНО и ОТВСЯКЪДЕ срещу 500лв. инвестиция... но нека НЕ започваме този спор отново, МОЛЯ П.П.Който не вярва - идва с 1.8 бензин на някоя среща, аз докарвам 1.9 дизел, слагаме по 100лв. и сме на чертата
Коментар
-
Kuku написа:Не знам, какви времена дава, но ще попитам - на КГБ (Петко) е колата "147".Конски сили - 115 е мощността да двигателя, а 32 е допълнителната мощност от новия софтуер!Казах ти - 100лв. лесни пари имам за теб!
Коментар
-
Kuku написа:Не точно - може да бъдат и двойно повече, ако машината позволява и на собственика му шуми достатъчно в главата!Казах вече, че от 115к.с. могат да станат и 180к.с., а въртящият момент със 130Нм повече, НО всичко си има цена, особено кефа
Коментар
-
Виждаш се с човекО, казваш му какво искаш за колата, отиваме в Ст.Град на диното, мериш с оригиналния софтуер, покатерва се новия и мериш пак - ако не си доволен от резултата - слага се пак оригиналния и по живо, по здраво.... ако си доволен от резултата - плащаш и се кефиш Ти какво очакваш да стане, всъщност?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар