mnpenchev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стило - бензин или дизел?
Collapse
X
-
Чеки са, нали говорим за конкретен случай - един и същи модел употребявани автомбили, с бензинов и дизелов двигател - точка по условието!Ми, дизела е по-добре П.П.Ма кви аргументи бе?Я дай твойте аргументи? Какви са твоите аргументите, освен "не е вярно", "аз не вярвам", "Женския пазар"....
Коментар
-
mnpenchev
-
SIII написа:С двигателя 1.8 16в съм доста запознат и доста пъргав ама на Пунто а това стило ми се вижда тежко..а като поддръжка кой от двата е по-непретензиозен??Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Хехе, току-що изчетох цялата тема! Честно да ви кажа, се замислих по едно време...Не съм изявен състезател, но ми се ще да я пробвам "печката" колко може. Засега единствено до 180, и то съвсем спокойно. Има още много надолу да потъва педала. Но какъв е смисъла? За една година каране мога да кажа, че колата "заспива" на 3000об - 150км/ч. За разхода, писал съм, пак го казвам - забравям кога последно съм зареждал (като не излизам от града де).Не съм карал бензин, и не мога нищо да кажа, но мисля че е достатъчно пъргава и на старт...За звука от двигателя поне на мен ми гали ухото, да слушам как мърка ... не за друго, ами бях седнал в колата на приятел за малко... ми не разбрах че двигателя му работи, не че е лошо де, ама някак си странна тишина Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Иначе за вечния въпрос - бензин или дизел - като при виното - въпрос на вкусFIAT Stilo 1.9 JTD 115
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар