Кое мислите е по-добрия вариантстило 1.8 16в 133коня или 1.9 жтдмного се двоумяще ми помогнете ли?И да питам модераторите не е ли време форума да има за всеки модел фиат по една основна тема така че всяка жаба да си знае гъола и да става по-лесно търсенето на инфо за определена кола?Неясно заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стило - бензин или дизел?
Collapse
X
-
SIII написа:Е да ама сега като ме интересува да прочета мнения за стило и трябва да ровя като боболечка и накрая се обръщам към гоогле
Коментар
-
SIII написа:Е да ама сега като ме интересува да прочета мнения за стило и трябва да ровя като боболечка и накрая се обръщам към гооглеFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Абе каквото и да си вземеш - за смяна на крушките на левия фар се разглобява половината кола.... Както и да е - аз лично ако се качвам на Стило - бих си взел дизелче и ще го чипна, мамка му...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Абе каквото и да си вземеш - за смяна на крушките на левия фар се разглобява половината кола.... Както и да е - аз лично ако се качвам на Стило - бих си взел дизелче и ще го чипна, мамка му...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
mnpenchev
Ако искаш колата ти да се изстрелва като изтребител и често да навестяваш бензиностанциите си вземи 1,8, ако не ти се дават много кинти за гориво, газта е стотинки вече. Лявата крушка може да я смениш само 1 път като сложиш ксенон, еърбега на пасажерската седалка се оправя с контактен спрей или само с почистване на буксите с нещо остро.Абе каквото и стило да вземеш се приготви за много положителни емоции.
Коментар
-
kiselo написа:Yavor написа:Абе каквото и да си вземеш - за смяна на крушките на левия фар се разглобява половината кола.... Както и да е - аз лично ако се качвам на Стило - бих си взел дизелче и ще го чипна, мамка му...
Коментар
-
mnpenchev
dikanio написа:Спора между нафтата и бензина ще е го има поне докато свърши петрола на Земята, но да кажеш, че дизеловия двигател има по-хубав звук , е 101% грешно твърдение!!!
Коментар
-
Да, спорове ще има. Винаги съм карал бензинови коли. Първия дизел, който карах беше на служебната ми кола и малко се позамислих. Отскоро карам JTD - то от подписа ми и вече не искам да помисля за мирис на бензин. Ти си преценяй, изхождай от парите с които разполагаш и приоритетите на, които залагаш. Ако изхождаш от разхода- с дизела ще бъдеш по-добре. Аз се родих в това отношение.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
dikanio написа:Спора между нафтата и бензина ще е го има поне докато свърши петрола на Земята, но да кажеш, че дизеловия двигател има по-хубав звук , е 101% грешно твърдение!!!Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар