гледам колеги новите теми и не намирам тема със смисала на чутото,пък ако има извинявам се,вчера запитах една позната колко ще е застраховката при нея,каза ми цената и ми допълни,че таз година прегледа ставал 40лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тази година прегледа ставал 40лв.,така ли е?
Collapse
X
-
ogi28b написа:То поне да имаше някакъв контрол, и наистина да беше преглед, а не само попълване на документи. Писна ми от нещастици дето фаровете им светят в небесата!Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
-
nanobanano написа:ogi28b написа:То поне да имаше някакъв контрол, и наистина да беше преглед, а не само попълване на документи. Писна ми от нещастици дето фаровете им светят в небесата!She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
mnpenchev
За 40 лева ще трябва да ми оближат ауспуха (в преносния смисъл) тоест бая преглеждане ше пада преди да си бръкна в портфейла.
Коментар
-
Днес брата е минал ... 30 лв!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
26 лв. в Казанлък не остана място на което не бръкнаха на Мареата.Ама нали всичко е ток.Най-много ме зарадваха спирачките стрелките на машината се движат заедно и за двете колела.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар