Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Заледени улици

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нова Загора също се разписва с поледица... не се върви ...

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
    ex:Opel Kadett 1.3
    ex:Fiat 125p
    ex:Москвич 412

Коментар

Аз за първи път видях такова нещо - колата като в галзура. 15мин стъргах докато е възможно да тръгна.
      Brava 103HP
      ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Хах интересно верижни катастрофи при нас блъснали се два автобуса за които незнам защо не казаха по новините маи ги досрамя Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 някои хора при които се бях качил следобяда свършиха с кола ударена от 3 страни 1во отзад ни изкараха посредата на крастовището до теливизиония сервиз в посока Славянски караше от там удар в страни и незмам защо са се згънали и 2та калника при положение че отпред ни удариха само отляво маи е ударена и някоя от паркираните или е просто мистерията голФ 3 селска газария.Пътната обстановка в Стара Загора е под всякак критика поне сол да бяха хвърлили сутринта и кмета пак си срича от лисчето с пиШТофа
        Subaru B9 tribeca 3.0
        Peugeot 307 04
        Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
        Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Не знам ама днеска сутринта излизам в 7:30 пеша гледам един автобус,по-надолу отнесен пътен знак и половината оградка на тротоара,една голф 3ка се блъсна в кош пред мен и бях свидетел на още 2 катастрофи,друго не видях щото паднах :D
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

В костинброд същото положение...Трябваше да отида по-рано на работа да сменя колега ,че той имал работа - предносто стъкло 6 минути чегъртане ,другите за отрицателно време - тва към 11 и 30 беше...Отивам в работата колегата дет да го сменя не дошъл изобщо.Тръгнал си с неговата кола и катастрофирал...За 1ва смяна рейса ни от София в 7 и 15 пристигнал ,а от 6 се почва работа....Просто общините пак спят....Ма е време да ги почнат застрахователите и обикновенните пешеходци който се подхлъзват да ги съдят и да си плащат за несвършена работа.
            Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
            Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
            Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

ThE_PuNiSHeR написа:
              Търново - лед, стъкло
              Нещо невероятно беше. ВЪрвях и по улиците и тротоярите само падащи хора. Всеки се хванал за някого и едвам крачи. Таксита няма..... Половината офис не се появиха на работа, тъй като са от съседните градове. По пътищата верижни катастрофи, обърнати тирове. Нещо страшно.

Коментар

Препоръчвам "спрей вериги" - има страхотен ефект дори при скъпи гуми на много малко км. Естествено върху споменатия лед-стъкло помага доста по-малко.

Коментар

Working...
                X