Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

на какъв фиат попаднах...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

на какъв фиат попаднах...

бе хора вижте на какво се натъкнах докато си търсех купенце.http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...f1=detailsFiat Coupe 13001500 ЛВ. Дата на производство март 1973 г.Тип двигател БензиновМощност (к.с.) 80 к.с.Скоростна кутия РъчнаКатегория КабриоЦвят ЖълтОсобености:2(3) Врати, Кожен салон
    Прикачени файлове
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
    сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
    ИТАЛФЕСТ 2007

На мен ми прилича на Х 1/9. А го е написал така, щото в мобиле-то няма модел Х1/9... предполагам.А за това в аватара ми да кажете нещо, а?

Коментар

не е ли бертолет
      Прикачени файлове
      A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
      e30 forever!

Коментар

Immortal написа:
        На мен ми прилича на Х 1/9. А го е написал така, щото в мобиле-то няма модел Х1/9... предполагам.А за това в аватара ми да кажете нещо, а?
        now. BMW E39 523i '98 170hp
        ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
        ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Immortal написа:
          Аз го забелязах и се чудя дали не си сменил колата
          fiat coupe 2.0 16V

Коментар

Колата не съм сменил, но някой ще познае ли що за чудо е това?

Коментар

Този Фиат от мобиле-то и по-рано беше коментиран в друга тема,но тогава май беше по-скъп.Едва ли работи нещо по него,пък и състоянието му е доста лошо!
              Punto 1.2 75hp '95

Коментар

Наедин приятел от Люлин майка му караше точно такъв Фиат,но беше много по-запазен от този на снимките.Ако е същия са го занемарили адски много
                Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
                Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

Това си е x1/9 отвсякъде ама на нищо не прилича. И аз го гледам от известно време, май нещо е правен отзад... а и предна броня не виждам. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=34763
                  Прикачени файлове
                  Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Аууу ужасен цвят!! Като избеляло такси, абе правен е от някой "майстор" то си личи... Може би за 500 лв. бих го взел само защото имам мерак да си правя такава кола!!
                    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Как пък по тези снимки разбрахте че е занемарен, не разбрах.Освен че са му спаднали гумите, друго занемарено по снимките не се вижда.Ако ламарините му са здрави, мисля че цената си струва. Каквото и да е - ще се оправи в рамките на 2-3 хил лв.Така за около 4-4.5 хил ще имате уникална кола. Аз например бих я взел, но точно сега не ми е момента. Иначе отдавна мечтая за нещо такова - или Ланча Бета, или ФИАТ 124 Купе или нещо от сорта...

Коментар

Immortal написа:
                        Как пък по тези снимки разбрахте че е занемарен, не разбрах.Освен че са му спаднали гумите, друго занемарено по снимките не се вижда.Ако ламарините му са здрави, мисля че цената си струва. Каквото и да е - ще се оправи в рамките на 2-3 хил лв.Така за около 4-4.5 хил ще имате уникална кола. Аз например бих я взел, но точно сега не ми е момента. Иначе отдавна мечтая за нещо такова - или Ланча Бета, или ФИАТ 124 Купе или нещо от сорта...
                        Ами няма брони и обявата стоеше много отдавна в мобилето. Колата очевидно стои на дъжда и снега, вместо като кандидат ретро автомобил в някоя плевня или прашен гараж :D Аз също се озъртам за някой 124 или Алфа Spider, 69-75г.
                        Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Immortal написа:
                          Имаше го и в друга тема, в Ретро.Мислех да звъня. И аз съм навит повече на 124 Купе, имаше едно, но късно се усетих и беше вече продадено. Проблем е, че нямам гараж, а не мога да го оправям на улицата. Все пак живея толкова близо до Симеон, че ще ми го обезкостят без време.
                          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...787&f1=details Yellow_Flash_Colorz_PDT_02
                            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Working...
                            X