Знам че не в този форум е мястото, но не се стърпях.Току що по БТВ новините казаха нещо, което страшно ме вбеси.Цитирам (по памет): "Тъй като Румен Овчаров все още не се е появил в Парламента, въпреки че отпуските на депутатите бяха прекъснати, никой не може да каже какви са секретните клаузи на договора с Газпром" Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Мамка му, само тоз овчарин ли знае какво пише в договора?!? Договорът между Р.Овч и Газпром ли е или между Газпром и България (респ. Булгаргаз, незнам) ??!?!??
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Много се ядосах от чутото по новините...
Collapse
X
-
Re: Много се ядосах от чутото по новините...
Immortal написа:Мамка му, само тоз овчарин ли знае какво пише в договора?!? Договорът между Р.Овч и Газпром ли е или между Газпром и България (респ. Булгаргаз, незнам) ??!?!??
Коментар
-
Immortal написа:Знам че не в този форум е мястото, но не се стърпях.Току що по БТВ новините казаха нещо, което страшно ме вбеси.Цитирам (по памет): "Тъй като Румен Овчаров все още не се е появил в Парламента, въпреки че отпуските на депутатите бяха прекъснати, никой не може да каже какви са секретните клаузи на договора с Газпром" Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Мамка му, само тоз овчарин ли знае какво пише в договора?!? Договорът между Р.Овч и Газпром ли е или между Газпром и България (респ. Булгаргаз, незнам) ??!?!??Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
nikki_sixx написа:Що се нервиш бе брат? Спомняш ли си, че преди време предложих да я закриваме тая държава..?I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Immortal написа:Знам че не в този форум е мястото, но не се стърпях.Току що по БТВ новините казаха нещо, което страшно ме вбеси.Цитирам (по памет): "Тъй като Румен Овчаров все още не се е появил в Парламента, въпреки че отпуските на депутатите бяха прекъснати, никой не може да каже какви са секретните клаузи на договора с Газпром" Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Мамка му, само тоз овчарин ли знае какво пише в договора?!? Договорът между Р.Овч и Газпром ли е или между Газпром и България (респ. Булгаргаз, незнам) ??!?!??VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Истината е по-средата, но мое лично мнение е че този договор дава крила на управляващата партия, поставяйки на входа на газа няколко посреднически фирми - вносителки. Схемата е повтаряна многократно и ако трябва да има някой губещ, той винаги се намира в средата - конкретно в случая държавата с нейните граждани. Примери много, като най-показателен е този на Кремиковци. Губещо производство от десетки години, но партията всячески се стреми да го поддържа в "будна кома" защото постъпленията за управляващите се реализират от нейните фирми-доставчици на суровини и реализатори на готова продукция. В случая с газа процедурата е същата - бетонирани до 2030-та година договори между Газпром и нашенски фирми, а не директен договор между Газпром и държавата. Така партията, дори да не бъде в следващите 20 години на власт ще има постоянни и сигурни парични постъпления и икономически да може да влияе върху целия вътрешен пазар. И най-вече инокомически върху неизгодните опозиционни групировки и фирми. Това има за цел да обезкърви всякакви мераци за силни икономически и политически позиции на инакомислещи и прогресивни хора в държавата.Не виждам нищо светло в близкото и по-далечно бъдеще в нашата жалка държава.
Коментар
-
ilkor написа:Само че тези трима посредници са от времето на суперизгодния договор на Бакърджиев. Така че Овчаров може да се обвинява за какво ли не но не и за Овергаз ... Основният посредник е Овергаз - другите са така да се каже за цвят и с тях или без тях няма да има голяма разлика.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Esper написа:nikki_sixx написа:Що се нервиш бе брат? Спомняш ли си, че преди време предложих да я закриваме тая държава..?Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар