Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Протест на 14 януари!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

SHB написа:
    Да ама на агит-клиповете имаше кадри и от шествия на ФАБ и на едно място с БНС и прочее...само да не стане фарс.Иначе на Рассате организацията като визия и лозунги го докарва.
    дам,с качулатите 14-15 годишни тийнейджъри,които отишли на протест,а не знаят за какво става въпрос и защо е протеста :D
    Punto 1.2 75hp '95

Коментар

SHB, те тепърва ще се появяват знайни и не знайни герои да си преписват заслуги ако по някакви неведоми пътища утре се получи нещо положително... ако ли не стана нищо друго освен патаклама е ясно - говедата са виновни! :D

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

MaxSpeed написа:
        SHB написа:
        Да ама на агит-клиповете имаше кадри и от шествия на ФАБ и на едно място с БНС и прочее...само да не стане фарс.Иначе на Рассате организацията като визия и лозунги го докарва.
        дам,с качулатите 14-15 годишни тийнейджъри,които отишли на протест,а не знаят за какво става въпрос и защо е протеста :D
        Ама и аз незнам за какво е протеста.Агитират ни ,че ще свалят правителството. Хубаво ама аз ги чтох исканията на студентите и там нищо не се казваше за сваляне.Природозащитниците и земеделците не ги знам за какво ще стачкуват,щото не видях инфо,таксиджиите не разбрах ще ходят или не. Вдругиден пък от кремиковци щели да протестират.Защо вдругиден ,а не утре и защо ще протестират след като газ нема ,с което им отпаднаха изначално проблемите.Полицаите разправяха че ще ли да се включат,ама няма. То какво излиза -утре ще бранят властта,а на 17 пък ще я клатят?Жалка работа сме.

Коментар

SHB написа:
          Агитират ни ,че ще свалят правителството. Хубаво ама аз ги чтох исканията на студентите и там нищо не се казваше за сваляне.Природозащитниците и земеделците не ги знам за какво ще стачкуват,щото не видях инфо,таксиджиите не разбрах ще ходят или не. Вдругиден пък от кремиковци щели да протестират.Защо вдругиден ,а не утре и защо ще протестират след като газ нема ,с което им отпаднаха изначално проблемите.Полицаите разправяха че ще ли да се включат,ама няма. То какво излиза -утре ще бранят властта,а на 17 пък ще я клатят?Жалка работа сме.
          то полицайте пиха вода,пучиха цигари,сега сигурно кебапчета ще ядат в знак на протест,ама те са друга тема...някаде имаше списък какви са всички искания...
          Punto 1.2 75hp '95

Коментар

MaxSpeed написа:
            то полицайте пиха вода,пучиха цигари,сега сигурно кебапчета ще ядат в знак на протест,ама те са друга тема...някаде имаше списък какви са всички искания...
            Абе и те са прави,хората.Аз имам същите кубинки на ТПКИ Здравоход(как звучи а!) и са пълен боклук.Бос некак си не мож’ я пребори престъпността,ако ще и да имаш желание.Аз намерих исканията само на студентите. Някви организации с 6 буквени съкращения дето не съм ги чувал и виждал никога.Леко са инфантилни- като например- да има ефективни присъди за убийците на деца. Това какво значи?За убийците на възрастни да има условни ли? Търси се патос и до там. Щото ако кажат искаме правов ред ,някак си не звучи добре. Искат реформа в образованието.Чудесно,кое да и се реформира? Нали ако се направи това което трябва половината от тея дето правят протеста ще останат извън системата. Абе щом и евросъюза не може да ни пребори балканския нрав...зле сме.

Коментар

SHB написа:
              MaxSpeed написа:
              Абе и те са прави,хората.Аз имам същите кубинки на ТПКИ Здравоход(как звучи а!) и са пълен боклук.Бос некак си не мож’ я пребори престъпността,ако ще и да имаш желание.Аз намерих исканията само на студентите. Някви организации с 6 буквени съкращения дето не съм ги чувал и виждал никога.Леко са инфантилни- като например- да има ефективни присъди за убийците на деца. Това какво значи?За убийците на възрастни да има условни ли? Търси се патос и до там. Щото ако кажат искаме правов ред ,някак си не звучи добре. Искат реформа в образованието.Чудесно,кое да и се реформира? Нали ако се направи това което трябва половината от тея дето правят протеста ще останат извън системата. Абе щом и евросъюза не може да ни пребори балканския нрав...зле сме.
              Значи в основата на всичко е,че народа е беден като цяло!Помощи от Европата,бюджетни излишъци и тн се крадат на поразия,а не се влагат например в инфраструктура,здравеопазването,ин витрото и мн други.Всяка година,толкова милиони излишък.Не може ли да направят една модерна болница например,да обучават по-добре млади лекари и тн,защото всяка година има толкова много болни,които не могат да съберат 200-300 хил. за операция в чужбина,докато доган,тоя мръсен турчин е на яхтата си,о да,той е събирал пари от банички сигурно ....Трябва някой да дойде на власт,да раздвижи икономиката на държавата,да се върнат заводите и фабриките,да угажда на хората и бързо ще стане национален любимец...Друг основен проблем е корупцията,която ако някой се опита да я спре,бива убит или безследно изчезнал.Всекидневно народа се трепе по улиците,докато мангалите само раждат.Сега са 800 000,до 10-15 години ще са 2 000 000.Днешните младежи ще имат деца тогава и ще ги отглеждат сред мангалите,постоянно мислейки дали няма да го нападнат от някой ъгъл...
              Punto 1.2 75hp '95

Коментар

Как ще влагат излишъка в обръщение, нали ще нацакат мамата на всичко, още толкова!

Коментар

Working...
                X