Колеги ще ходите ли утре да сваляте правителството?Честно казано като виждам кой ще участва,жална майка.Вярно,че събитието в студентски беше трагично,но нима убиството на момчето в центъра от оня австралиец беше по-малко... тръгнали са като стадо псевдостудентите и хем няма да се политизира протеста,хем познайте кой им печата листовките??? Сто порцента ще има провокации от " Кръв и чест" -България.Аз лично ще пасувам. Правителството е за сваляне,ама не и от тези хора!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Протест на 14 януари!
Collapse
X
-
Които и да дойдат на власт ,според мен ,ще е същата простотия и ще стане от трън та на глог...Ако питате мен всички са за сваляне!!!Аз няма да ходя на никакви протести ,защото за мен няма смисъл...все една и съща ще стане ,докато политиците обясняват как ще ни "оправят" ,те мислят как себе си да "оправят" и накрая все се получава едно и също!Двадесет годишен съм ,но ми писна да се говори едно и също от хора на различни партии с традиционно различни идеи и убеждения...Някак си глупаво е...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
-
Свалянето на правителството не е решение, нито предсрочните избори. Решение е честно управление, изкарване на мафията от властта.... а това незнам как ще стане дори и да сменим правителството.... май по-добре да си внесем политици...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Според мен не е толкова важно кой организира протеста,важното е народа да покаже че му писна,да начупят главите на депутатите,да може следващите да си знаят че и тях може да ги споходи същата съдба.Крайно време е тези отгоре да осъзнаят че така не може,но за да го разберат,трябва да им бъде набито в главите,в буквалният смисъл на думата.
Коментар
-
BolgAryan написа:активно движение Кръв и Чест България отдавна не знам да има... факта обаче 3 рейса избрани Пловдивски муцуни ще идва насам обаче е повече от красноречив - утре ще е интересно. И не само пред НС :D
Коментар
-
Абе честно казано изначално бях супер скептично настроен към цялото това нещо поради всеизвестно причини, но това което днес чувам от Н-ти източник, а именно, че милиционери са тръгнали по домовете да "вразумяват" хора какво би могло да им се случи ако отидат утре пред парламента почва да ме кара да гледам на нещата по съвсем друг начин...
Коментар
-
http://www.standartnews.com/comments...B0%D1%80%D1%81 Прочетете този коментар. Много точно описва протеста. И накрая е страшната истина - "Никой нема да излезе, народът се предаде".
Коментар
-
Не знам за този коментар,обаче все някой се опитва да обясни на народа как нищо нямало да се получи и да откаже хората от идеята да излязат на площада.Интересно обаче защо от другите градове командироват полицаи в София за утрешният ден,те заради това щели да стачкуват на 17-ти,понеже утре са заети да пазят парламента.
Коментар
-
Мен лично едно от нещата, които в началото ме дразниха, а в последствие почна да ми харесва е именно тази неорганизираност. Защото до голяма степен нещата тръгват от дума на дума, от форум на форум, от кафе на кафе и така без да има силно изявена личност/партия, която да е седяла в началото (не че сега всеки втори опозиционер или просто обикновен дришняр и вечно присъстващ навсякъде като Расате няма да правят опити да си преписват заслугата)
Коментар
-
BolgAryan написа:Мен лично едно от нещата, които в началото ме дразниха, а в последствие почна да ми харесва е именно тази неорганизираност. Защото до голяма степен нещата тръгват от дума на дума, от форум на форум, от кафе на кафе и така без да има силно изявена личност/партия, която да е седяла в началото (не че сега всеки втори опозиционер или просто обикновен дришняр и вечно присъстващ навсякъде като Расате няма да правят опити да си преписват заслугата)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар