При мен има запитване за няколко карти, така че ако се видим с Килъра в края на седмицата, да ме има предвид за 10-тина карти.После колегите от Сливен ще си ги вземат от мен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Карти за отстъпка на ЕКО?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Последно...Ако отида в бензиностанция на ЕКО и кажа, че съм от Фиат форум България получавам карта, която е вързана с останалите и трупа литри в общото количество, което излиза като справка всеки месец.Правилно ли съм разбрал?Чакам отговор, но ако не затруднявам много нека да е на ЛС, че чак сега се сетих да отворя темата== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
sugarev написа:колеги от скоро сам в форума и гледам за тези картни на ЕКО на всеки които иска ли може да се даде такава карта трябва да си е откупя или е безплатна от кои мога да е взема В пловдив ???Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Считано от 01.02.2010 г., в отстъпката на картите, които ползвате, ще настъпи следната промяна: В момента на закупуване на горивата при заплащането, от общата сума се приспада търговска отстъпка в размер на 0,05 лева/литър с включен ДДС, а не както беше до момента 0,02 лева/литър с включен ДДС.Ще поръчам и 200 карти.Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар