Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Карти за отстъпка на ЕКО?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

При мен има запитване за няколко карти, така че ако се видим с Килъра в края на седмицата, да ме има предвид за 10-тина карти.После колегите от Сливен ще си ги вземат от мен.

Коментар

Последно...Ако отида в бензиностанция на ЕКО и кажа, че съм от Фиат форум България получавам карта, която е вързана с останалите и трупа литри в общото количество, което излиза като справка всеки месец.Правилно ли съм разбрал?Чакам отговор, но ако не затруднявам много нека да е на ЛС, че чак сега се сетих да отворя темата
      == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Моя грешка.... Картата, която са му извадили си е просто "Еко и приятели".... Ще трябва да му пусна една поръчка, че да е и той част от форумното количество

Alfa Romeo 155 1.8 8v MY Sport 95'
        Alfa Romeo 155 T.SPARK 2.0 8V 92' & Браво 1.6 98'
        Добло 02' 1.9 D- ех
        Добло 06' 1.3 Mjet -ех

Коментар

И аз имам някаква карта. На нея пише "Феърплей". Тя става ли или трябва да е специална ?
          Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.
          Руски форум: питаш нещо и теб те питат.
          Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп.

Коментар

Ей това е, да не се чудиш....
            Прикачени файлове
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
            Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
            Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

колеги от скоро сам в форума и гледам за тези картни на ЕКО на всеки които иска ли може да се даде такава карта трябва да си е откупя или е безплатна от кои мога да е взема В пловдив ???

Коментар

sugarev написа:
                колеги от скоро сам в форума и гледам за тези картни на ЕКО на всеки които иска ли може да се даде такава карта трябва да си е откупя или е безплатна от кои мога да е взема В пловдив ???
                Безплатни са. Ако не си намериш в Пловдив, а имаш път към Пазарджик, пиши ми лично съобщение да се разберем и ще получиш една карта.
                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

за каква отстапка говорим точно ?
                  Руски форум. Задаваш въпрос, после ти отговарят. Израелски форум. Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос. Български форум. Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Коментар

Може би ако прочетеш началото на темата, ще стане ясно. Все пак - 2 стотинки за теб, и 1-2-3-4 стотинки за форума. Ти реално не ги усещаш, на 50 литра пестиш левче, но помагаш на форума ти, и още над 1000 човека като теб.

Коментар

мога ли и аз да се сдобия със такава карта?

Коментар

deivid написа:
                        На следващата сбирка ще се постарая да те уредим,мисля че в Наско има карти.
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                          deivid написа:
                          На следващата сбирка ще се постарая да те уредим,мисля че в Наско има карти.
                          В неделя ще ти донеса една...
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                          Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                          Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Искам карта, къде се получава в София. Минавам покрай ЕКО - Ботевградско шосе . Възможно ли е от там да получа?

Коментар

Считано от 01.02.2010 г., в отстъпката на картите, които ползвате, ще настъпи следната промяна: В момента на закупуване на горивата при заплащането, от общата сума се приспада търговска отстъпка в размер на 0,05 лева/литър с включен ДДС, а не както беше до момента 0,02 лева/литър с включен ДДС.Ще поръчам и 200 карти.
                              Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                              Трезвен ТУК не пиша!
                              Un Italiano Vero

Коментар

Това е добра новина

Коментар

Working...
                                X