Ще се правят две нови бензиностанции ЕКО в Русе:Ето малко новини, в случай, че някой се интересува:http://econ.bg/news/article165207.html http://www.ruse-news.info/modules.ph...le&sid=24678а между другото, не знам дали знаете, но от WV club и LADA club - също имат карти за ЕКО
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Карти за отстъпка на ЕКО?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ogi28b написа:Колега ilkor, дали имаме информация за развитието прз месец Юли? Дано с повечето пътувания да се представим по-добре, поне 10 000 литра да има.....Alfa Romeo Centocinquantasei
Коментар
-
Е как - това изобющо не е спам! Съвсем си е по темата - аз преди също така ми се случи - влизам , и системата им за карти не работела. И се консултирах с колегата kilar, който ми каза че това не зависи от нас, и да пазим бележките, номера, името на касиера, и да му ги пратим.... Ще го питам пак какво точно се правеше. Не че е голямата остъпка лично за нас, но губим всички, а и въпросът е принципен. Аз , ако бях на твое място, щях да си подам картата, и да не платя, докато не видя бележка с отстъпката, и щях да викам управител, и да чакам. Много ги мраза тези евтини тарикатски номера. То едва ли е направено от лоши чувства де, вероятно за по-бързо обслужване е било..
Коментар
-
Seicento Sporting Abarth, познавам една касиерка в ЕКО, ако тя беше допуснала такава грешка, най-малкото в знак на извинение щеше да извади 20 ст от джоба си или 1 лв или - колкото ти е отстъпката и да ти ги даде, само и само да не направиш проблем.Недопустимо е по принцип - защото ако беше поискал фактура, след като е чукната вече касова бележка издаването на фактура към тази к.б. става невъзможно. Ако беше се оплакал - тази касиерка - щеше да има големи главоболия. За съжаление, стотинката към форума е била безвъзвратно загубена дори и парите за твоята отстъпка да ги беше извадила от джоба си.ogi28b, възможно е да е имало проблем със системата за картите, та те дори на ДСК системите за банкиране с дебитните карти или на Мтел за сим-картите на GSM-ите понякога остават блокирани часове на ред.И аз чакам с нетърпение статистика за литрите.
Коментар
-
fihi
Реклама
Collapse
Коментар