Дали имаме резултати от месец Юни ? От мен - уев и шаесе за юни.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Карти за отстъпка на ЕКО?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ами незнам аз зареждам всяка седмица с карта на еко но за жалост не нашите на фиат форум много искам такава а старата ще я подаря на някои познат незнам за дугите колеги но аз зареждам само на еко в краен случаи на някои друга може да не зареждам по много ама и 20-30лв на седмица са ми достатъчни за горивоSubaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
Юли се надявам да стигнем нов рекорд с толкова моренца и срещи. Горещо препоръчвам А95Н Плюс - този по-хубавия от двата - с добавката, ... вървежа, разхода, а и отстъпката компенсират факта, че му е по-висока цената. Другите горива ДГ/LPG не съм ги дегустирал и не знам как се държат, но от най-евтиния бензин нямам добри впечатления за това него не го хваля.
Коментар
-
Колега ilkor - това е общото количество литри горива ли е, или е без пропан-бутана? Защото ако е общото - много, много жалко за толкова раздадени карти. Не мога да приема че някой сипва по-малко от 30 литра месечно. Просто много хора си зареждат по 10 литра, или за 20 лева, където им падне. Не че Еко са супер-мега веригата, и при тях има издънки - вчера извадихме 1/2 литър вода от колата на колега, от филтъра, но да чукна на дърво досега не съм имал проблеми с горивата им, но пък и зареждам винаги на едно място. Даже най-ниският разход постигнах като заредих на друго еко, не на обичайното. А така като смятам - средно всяко зареждане е било по 19.2 литра. Е стига бе, аз само за днес сипах 49 литра, преди 3 седмици - още към 25... няма и месец, и сипвам почти по 50. Не че нещо искам да се похваля, но ако средното е 19.2, а има зареждания по 50 литра, значи има и по 5. Е, някой като зарежда 5 литра - не го ли е срам да си подаде картата и да иска отстъпка? Вярно че е за форума, но .....
Коментар
-
Аз лично зареждам газ само на ЕКО, понеже ми се струва, че от там ми върви повече бравока :P (минавам минимум 500-600км на месец) но когато поисках карта ми бе отказана...... Все не ми остава време да дойда на някоя среща поради това, че работя на 12 часови дневни и нощни смени, а ми казаха, че само там мога да получа такава. Поради това исках по някакъв друг начин да я получа, но уви. Ако някой ми каже адрес или телефон предпочитам да се уговорим индивидуално и дори да отида на посочено място в посочен час за да си я взема след или преди работа. Ако някой има желание да ми даде, да ми пише ЛС.Поздрави!Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
krasio_79bs написа:Илко,ако не е проблем запази ми една карта.Като се замислих,не ми е близо ЕКОто ,но пък и да седят картите без да се ползват пак няма полза.Когато мога ще я ползвам.На лятната среща като се видим ще я взема.Brava 1.6 ELX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар