Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Карти за отстъпка на ЕКО?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Здравейте колеги! Случайно да има 2 карти останали?
    Fiat Bravo 1.6 16V '99
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    ------------------------------------------------------------
    Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!

Коментар

И аз искам такава карта обаче имам един въпрос! И той е относно къде отиват тези 2 ст на всеки литър? Защото в vw-club-а така си спонсорират клуба, всеки месец им превеждат натрупаните пари и понеже те са доста хора им се събират към 400-500 лв. Та с две думи тези пари в клуба ли ще отиват?!
      ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
      // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

от както имам картата зареждам само на еко в Благоевград, но за жалост, горивата които ползвам там са с лошо качество. Мисля да спра да зареждам там. Беше ми кеф да помагам макар и с нещо толкова дребно на форума, но само се ядосвам какви боклуци ми зареждат в колата... Явно и Еко от място до място има голяма разлика...
        KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
        Land Rover Discovery 2.5TD '94
        EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
        EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
        EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

Ето отговор на въпросите: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=36428Имам вече справката за месец Март ... Общото заредено гориво е 8840л.

Коментар

ilkor написа:
            Ето отговор на въпросите: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=36428Имам вече справката за месец Март ... Общото заредено гориво е 8840л.
            Само толкова ли?

Коментар

Хайде малко по-сериозно? Толкова карти са раздадени, а не можем да минем 10 тона ?!? По колко зареждате и какво ? Аз зареждам по 50-на литра на месец. Ако не ползвате картите, или сте ги раздали на хора, които не ги ползват.... какъв е смисъла да има издадени и раздадени 3000 карти, а да се ползват само 327 средно с по 25-30 литра на месец? Зареждайте смело!

Коментар

Аз имам 10-тина карти още в мен !
                Lancia Lybra 2,4JTD '03
                Фиат Браво 1.9TD75 '97
                Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
                Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

Взех карти. Предадох ги на GTipo. Налични са около 170 бр.
                  Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                  Трезвен ТУК не пиша!
                  Un Italiano Vero

Коментар

Илко, Явка, някой от вас ще пътува ли към Търново!Реват гаргите за още карти и мисля, че има полза

Коментар

Скоро тръгва нова промоцийка по бензиностанцийките.Ще има далаверка
                      И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

В мен също има 20 броя карти от новия тираж.Ако пътувам колко карти искате за Търново ?
                        Прикачени файлове

Коментар

Колкото прецениш!Мисля, че ми имаш номера! Веднъж си ги бяхме разменили на Петрол-а. Щеше да ми гледаш ВиФи рутера вкъщи, но мен ме досрамя да те притеснявам.Ако не пиши на ЛС ще ти го напиша

Коментар

coolboby написа:
                            Илко, Явка, някой от вас ще пътува ли към Търново!Реват гаргите за още карти и мисля, че има полза
                            Имам мисля 5-6 карти в мен ако се нуждаят в Търново - мога да ги изпратя

Коментар

Чилиев, благодаря!Ще ползвам услугите на Илко, нека да има и в Габрово!

Коментар

coolboby написа:
                                Чилиев, благодаря!Ще ползвам услугите на Илко, нека да има и в Габрово!

Коментар

Working...
                                X