Tornado написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Карти за отстъпка на ЕКО?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
Glezyran написа:Дали ще е възможно и аз да получа една карта.Мога да я взема от София или Пазарджик ."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
1115 написа:Я Тези карти били за Еко бензиностанции, а аз все съм си мислел за Лукойл.Някъде да има една изостанала?Не че съм приритъл ама аз напоследък само на Еко зареждам.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
GTipo написа:1115 написа:Я Тези карти били за Еко бензиностанции, а аз все съм си мислел за Лукойл.Някъде да има една изостанала?Не че съм приритъл ама аз напоследък само на Еко зареждам.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
50-100 или по-вероятно 20-30 ...... аз лично не бях зареждал през февруари, но през Март месец съм зареждал можеби три пъти (а има и други като мен - пълнили допълнително и по повод срещата на Батак) - ако се появи статистиката, ще е интересно да я видим ...мога да Ви пусна една муха да попитате в ЕКО дали не са почнали да си увеличават отстъпките (както Лукойл увеличиха от 5 на 7 стотинки) ...
Коментар
-
niko_ymn написа:50-100 или по-вероятно 20-30 ...... аз лично не бях зареждал през февруари, но през Март месец съм зареждал можеби три пъти (а има и други като мен - пълнили допълнително и по повод срещата на Батак) - ако се появи статистиката, ще е интересно да я видим ...мога да Ви пусна една муха да попитате в ЕКО дали не са почнали да си увеличават отстъпките (както Лукойл увеличиха от 5 на 7 стотинки) ...
Коментар
-
За съжаление в Ямбол няма ЕКО, но това не пречи всеки път като тръгна на някъде да зареждам в Сливен Дал съм и доста карти на всеки, който е пожелал от Сливен и Ямбол.Раздадох няколко на Цигов Чарк, днес mitenceto89 взе 3, останаха още 3.Който иска да си праща адреса на ЛС.Какво стана със справката за март?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар