Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Карти за отстъпка на ЕКО?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Tornado написа:
    Tornado написа:
    Приходите за март за форума добри ли са?
    тайна ли са?
    Милионери станаха некои с тоя форум ейй... Майтапа настрана, ама щом сме почнали - информацията трябва да се дава всеки месец и навреме.сигурен съм, че забавянето е по обективни причини ил просто поради липса на време.
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Не е достигнала до мен все още ...

Коментар

Glezyran написа:
        Дали ще е възможно и аз да получа една карта.Мога да я взема от София или Пазарджик .
        Можеш,стига да искаш.Останали са ни 2.0887531804 -Ирка съм0887561255 - ИванЖивеем в Овча купел,аз съм си вкъщи по всяко време.Когато решиш - звънни,ще се разберем кога да ти я дам.
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

Я Тези карти били за Еко бензиностанции, а аз все съм си мислел за Лукойл.Някъде да има една изостанала?Не че съм приритъл ама аз напоследък само на Еко зареждам.

Коментар

1115 написа:
            Я Тези карти били за Еко бензиностанции, а аз все съм си мислел за Лукойл.Някъде да има една изостанала?Не че съм приритъл ама аз напоследък само на Еко зареждам.
            Дай да се видим да ти дам една.Колеги, при мен са останали 5-6, но общото усещане е че се зарежда малко. Верно че доста икономе коли имаме, ама...Фиат произвеждат ли тирове? :DДо колкото знам приходинте са смешни, сами виждате че отстъпката не се е вдигала до сега.
            Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
            Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

GTipo написа:
              1115 написа:
              Дай да се видим да ти дам една.Колеги, при мен са останали 5-6, но общото усещане е че се зарежда малко. Верно че доста икономе коли имаме, ама...Фиат произвеждат ли тирове? :DДо колкото знам приходинте са смешни, сами виждате че отстъпката не се е вдигала до сега.
              Ми Жоре, ко да напрая като горя по една бутилка газ на Бравата и по нафта за 20лв на Пунтото на месец - а пък по цял ден се карат - икономични бре...Ей сега като се постопли и като плъпне народа по почивки и ще се зарежда повече.Пък и 50-100 лв на месец за форума са си все пак парички де.
              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

50-100 или по-вероятно 20-30 ...... аз лично не бях зареждал през февруари, но през Март месец съм зареждал можеби три пъти (а има и други като мен - пълнили допълнително и по повод срещата на Батак) - ако се появи статистиката, ще е интересно да я видим ...мога да Ви пусна една муха да попитате в ЕКО дали не са почнали да си увеличават отстъпките (както Лукойл увеличиха от 5 на 7 стотинки) ...
                Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

niko_ymn написа:
                  50-100 или по-вероятно 20-30 ...... аз лично не бях зареждал през февруари, но през Март месец съм зареждал можеби три пъти (а има и други като мен - пълнили допълнително и по повод срещата на Батак) - ако се появи статистиката, ще е интересно да я видим ...мога да Ви пусна една муха да попитате в ЕКО дали не са почнали да си увеличават отстъпките (както Лукойл увеличиха от 5 на 7 стотинки) ...
                  Няма такъв вариант да ги увеличат....Все пак правят на 10литра 1 лев,томболи за Финала на Шампионска и т.н !!!
                  Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
                  Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

etorrent написа:
                    ... Няма такъв вариант да ги увеличат....Все пак правят на 10литра 1 лев,томболи за Финала на Шампионска и т.н !!!
                    Подозирам, че доста хора ще изберат тази промоция...

Коментар

колеги нямате ли една излишна карта и за мен, случайно

Коментар

колко е последно отстъпката и в търново карта мога ли да получа?
                        ex.Мареа ТД100

Коментар

ако в някой има карти може ли да изпрати една поне?
                          Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

За съжаление в Ямбол няма ЕКО, но това не пречи всеки път като тръгна на някъде да зареждам в Сливен Дал съм и доста карти на всеки, който е пожелал от Сливен и Ямбол.Раздадох няколко на Цигов Чарк, днес mitenceto89 взе 3, останаха още 3.Който иска да си праща адреса на ЛС.Какво стана със справката за март?

Коментар

Благодаря и тук на Дидо за картите.Още утре ще направя едно скромно зареждане на път за Ст.Загора, а може и едно на връщане.А едната от трите карти е предвидена за братовчед ми ,който е от Сливен и често зарежда на ЕКО.

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Коментар

и аз искам такава карта...ще чакам щото разбрах че са нямаи все пак ако някой има излишна... лс плс

Коментар

Working...
                                X