EVITA написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Карти за отстъпка на ЕКО?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
zarcov написа:Еми определено не съм голям Тази година правя 22 (но чак Октомври). А и си зареждам като се прибирам към София и там ми е удобно.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Ок за отстъпките които се ползват с картата разбрах и съм писал на колежката от Пловдив че искам карта, ама по 1 на фиат ли може и ако заредя аудито ще може ли пак да ползвам отсъпката, все пак 2фиата и 1 ауди коли ми се мотат??? патувам почти всеки ден до Асеновград а Еко-то ми е супер удобно!with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
darkcat2005 написа:Ок за отстъпките които се ползват с картата разбрах и съм писал на колежката от Пловдив че искам карта, ама по 1 на фиат ли може и ако заредя аудито ще може ли пак да ползвам отсъпката, все пак 2фиата и 1 ауди коли ми се мотат??? патувам почти всеки ден до Асеновград а Еко-то ми е супер удобно!
Коментар
-
Yavor написа:zarcov написа:Еми определено не съм голям Тази година правя 22 (но чак Октомври). А и си зареждам като се прибирам към София и там ми е удобно.>>> PUNTO POWER - HGT<<<
Коментар
-
zarcov написа:Yavor написа:zarcov написа:Еми определено не съм голям Тази година правя 22 (но чак Октомври). А и си зареждам като се прибирам към София и там ми е удобно.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар