Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Карти за отстъпка на ЕКО?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

EVITA написа:
    Пловдив кофти се представяме... Освен всичко друго имам и 20 броя залежали карти към настоящия момент. Още един колега само прояви желание, другите се покриха нещо.
    не бе колежке,аз ти писах даже чаках отговор.Ама явно нещо не сам направил както трябва,иначе все още искам карта даже ако може 2,наи-добре да се чуем по тел.0894799971 Никола сам..
    fiat BRAVO 1.6 16v aBArth...
    PUNTO 99'.... 1.2 BRC
    Chrysler Voyager..3.3i

Коментар

Само да отбележа за колегите от Бургас, че Явор донесе карти - 13 бр. са вече, който иска да пише, свободен съм напоследък, можем да се видим когато ви е удобно
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
      Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
      Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

la squadra azzurra написа:
        Само да отбележа за колегите от Бургас, че Явор донесе карти - 13 бр. са вече, който иска да пише, свободен съм напоследък, можем да се видим когато ви е удобно
        13 броя карти донесени в петък 13-ти ? Писал съм ти ЛС.
        Brava 1.6 ELX

Коментар

zarcov написа:
          Еми определено не съм голям Тази година правя 22 (но чак Октомври). А и си зареждам като се прибирам към София и там ми е удобно.
          Ти кво праиш в Хасково?И защо още не си се обозначил???? Може да врънем една хасковска среща - ще се съберем май трима
          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

В Русе някой има ли карти?
            Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Приходите за март за форума добри ли са?
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Ок за отстъпките които се ползват с картата разбрах и съм писал на колежката от Пловдив че искам карта, ама по 1 на фиат ли може и ако заредя аудито ще може ли пак да ползвам отсъпката, все пак 2фиата и 1 ауди коли ми се мотат??? патувам почти всеки ден до Асеновград а Еко-то ми е супер удобно!
                with SGNote & HTC Wildfire 8G
                FIAT Bravo Club Plovdiv
                Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
                с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

darkcat2005 написа:
                  Ок за отстъпките които се ползват с картата разбрах и съм писал на колежката от Пловдив че искам карта, ама по 1 на фиат ли може и ако заредя аудито ще може ли пак да ползвам отсъпката, все пак 2фиата и 1 ауди коли ми се мотат??? патувам почти всеки ден до Асеновград а Еко-то ми е супер удобно!
                  Няма значение каква кола ще зареждаш. Ако има достатъчно карти при EVITA, не виждам причина да не ти даде няколко.При мен също има няколко карти, брат ми пътува всяка седмица до Пловдив (учи там), така че и аз мога да пратя по брат ми.

Коментар

Yavor написа:
                    zarcov написа:
                    Еми определено не съм голям Тази година правя 22 (но чак Октомври). А и си зареждам като се прибирам към София и там ми е удобно.
                    Ти кво праиш в Хасково?И защо още не си се обозначил???? Може да врънем една хасковска среща - ще се съберем май трима
                    Еми уча в Хасково в УНСС. А съм се обозначил, само че стикера е под фолиото
                    >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

zarcov написа:
                      Yavor написа:
                      zarcov написа:
                      Еми уча в Хасково в УНСС. А съм се обозначил, само че стикера е под фолиото
                      Ще правим ли среща?
                      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Тая седмица съм на братото на РД (да не забравите да го поздравите) чак на 11 и 12 съм там!
                        >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Дали ще е възможно и аз да получа една карта.Мога да я взема от София или Пазарджик .

Коментар

еко имат промоция зареждаите за 10 литра и ви връщат 1 левч

Еко имат промоция зареждаите за 10 литра и ви връщат 1 левче днес сложих за 20литра газ ама не ми дадоха 2 левчета на всеки 10 литра на газ е 2 ст на литър
                            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

колеги аз имам карта на лукойл с отстъпка от 5 ст. на литър бензин и дизел и 3 ст. на литър газ.вече 4-та година ползвам продуктите им и съм доволен,а с тази отстъпка е екстра

Коментар

Tornado написа:
                                Приходите за март за форума добри ли са?
                                тайна ли са?
                                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
                                X