То като гледам само аз съм зареждал на ЕКО- Пловдив В. Априлов :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Карти за отстъпка на ЕКО?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
zarcov написа:Аз да попитам като зареждам газ трупа ли се в сметката??? Гледам че има доста на "Хасково Димитровгр. Шосе - 101,22л " там зареждам всеки път.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:zarcov написа:Аз да попитам като зареждам газ трупа ли се в сметката??? Гледам че има доста на "Хасково Димитровгр. Шосе - 101,22л " там зареждам всеки път.>>> PUNTO POWER - HGT<<<
Коментар
-
Ами явно си по-малък и не помниш цигари Хасково i Moon,а иначе тук се правеха цигари основно за износ Juvel, Tu-134 или 154,Opal...В момента мисля ,че фабриката се разпродава и някои хора си пълнят гушите,но това е друга тема.Аз обичах тази фабрика,заради закрития басейно,но след спиране на производство вече няма къде да се плува през зимата.... п.с. Препоръчвам ти да не зареждаш на ЕКО до цигарена.Продължавай на онова,което използваш до сега.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
EVITA написа:Пловдив кофти се представяме... Освен всичко друго имам и 20 броя залежали карти към настоящия момент. Още един колега само прояви желание, другите се покриха нещо.Обичам си работата.
Коментар
-
Ако наистина има залежали карти е добре да се организира да се съберат (може не всички) на срещата в БАТАК.Защото има още желаещи а май в София карти вече няма ...Ето и рекордите:73,57л ЕвроДизел на София Шипченски проход56,22л А95Н на Стара Загора ЮГ46,50л LPG на София Шипченски проход
Коментар
-
ilkor написа:Ако наистина има залежали карти е добре да се организира да се съберат (може не всички) на срещата в БАТАК.Защото има още желаещи а май в София карти вече няма ...Ето и рекордите:73,57л ЕвроДизел на София Шипченски проход56,22л А95Н на Стара Загора ЮГ46,50л LPG на София Шипченски проход
Коментар
-
dudulia написа:Даваме ли карти и на приятели?Ако да, искам една,която да я дам на приятел-таксиметров шофьор.Поне ще прави редовно добър оборот и ще се трупа на сметкатаVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
EVITA написа:Пловдив кофти се представяме... Освен всичко друго имам и 20 броя залежали карти към настоящия момент. Още един колега само прояви желание, другите се покриха нещо.Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар