Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Карти за отстъпка на ЕКО?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

То като гледам само аз съм зареждал на ЕКО- Пловдив В. Априлов :D
    Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
    Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

Аз да попитам като зареждам газ трупа ли се в сметката??? Гледам че има доста на "Хасково Димитровгр. Шосе - 101,22л " там зареждам всеки път.
      >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Пловдив кофти се представяме... Освен всичко друго имам и 20 броя залежали карти към настоящия момент. Още един колега само прояви желание, другите се покриха нещо.
        SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Моят принос е малък 30литра(35 е макс :D ) на Еко бул.България.Тоя месец повече :D

Коментар

На Асеновградско шосе май не съм зареждал само аз Помна ли :D
            Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

zarcov написа:
              Аз да попитам като зареждам газ трупа ли се в сметката??? Гледам че има доста на "Хасково Димитровгр. Шосе - 101,22л " там зареждам всеки път.
              Ами ще има.И двете коли ги зареждам там :D Само днес изневерих на марката и заредих на ромпетрол,но ми се стори по-мудна колата.Предполагам Явката също слага там.Избягвам ЕКО до цигарена фабрика.
              Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
              Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

dudulia написа:
                zarcov написа:
                Ами ще има.И двете коли ги зареждам там :D Само днес изневерих на марката и заредих на ромпетрол,но ми се стори по-мудна колата.Предполагам Явката също слага там.Избягвам ЕКО до цигарена фабрика.
                Леле толкова време прекарвам вече в Хасково и да не знам, че има цигарена фабрика. Като съм малко по свободен найстина ще се запозная по-обстойно с града!
                >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Ами явно си по-малък и не помниш цигари Хасково i Moon,а иначе тук се правеха цигари основно за износ Juvel, Tu-134 или 154,Opal...В момента мисля ,че фабриката се разпродава и някои хора си пълнят гушите,но това е друга тема.Аз обичах тази фабрика,заради закрития басейно,но след спиране на производство вече няма къде да се плува през зимата.... п.с. Препоръчвам ти да не зареждаш на ЕКО до цигарена.Продължавай на онова,което използваш до сега.

Коментар

Еми определено не съм голям Тази година правя 22 (но чак Октомври). А и си зареждам като се прибирам към София и там ми е удобно.
                    >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

EVITA написа:
                      Пловдив кофти се представяме... Освен всичко друго имам и 20 броя залежали карти към настоящия момент. Още един колега само прояви желание, другите се покриха нещо.
                      Изпрати ми две на мен. До преди година пътувах всека седмца до Пловдив и щях да зареждам и в Плевен и Пловдив но сега почти не излизам извън града.
                      Обичам си работата.

Коментар

Ако наистина има залежали карти е добре да се организира да се съберат (може не всички) на срещата в БАТАК.Защото има още желаещи а май в София карти вече няма ...Ето и рекордите:73,57л ЕвроДизел на София Шипченски проход56,22л А95Н на Стара Загора ЮГ46,50л LPG на София Шипченски проход

Коментар

ilkor написа:
                          Ако наистина има залежали карти е добре да се организира да се съберат (може не всички) на срещата в БАТАК.Защото има още желаещи а май в София карти вече няма ...Ето и рекордите:73,57л ЕвроДизел на София Шипченски проход56,22л А95Н на Стара Загора ЮГ46,50л LPG на София Шипченски проход
                          Не че се хваля нещо, ама тази от 73 литра мисля че е на моя човек - БМВ 525 ТДС (80 литра резервоар) Ще го питам.

Коментар

Даваме ли карти и на приятели?Ако да, искам една,която да я дам на приятел-таксиметров шофьор.Поне ще прави редовно добър оборот и ще се трупа на сметката

Коментар

dudulia написа:
                              Даваме ли карти и на приятели?Ако да, искам една,която да я дам на приятел-таксиметров шофьор.Поне ще прави редовно добър оборот и ще се трупа на сметката
                              Даваме естествено. Особено пък на хора зареждащи големи количества - парите ще са за клуба - т.е. за обща полза. Стикери, фанелки, и проче... Засега парите са малко и не стигат за такива неща, но да се надяаме "заразата " да се разпространи ... :D Аз да си призная миналия месец изневерих на два пъти с газчица от Лукойл.В Кюстендил Еко е на доста неудобно и странично място в страни от пътя за София и Дупница.Но когато не бързам - там. Днес на връщане от Дупница - също там. Като гледам количеството - миналия месец само аз съм заредил в КН, но картите, които дадох са на хора живеещи и работещи в Софията.
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

EVITA написа:
                                Колешке искам и аз една карта и ако да как да се свържа?
                                Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

Working...
                                X