Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Карти за отстъпка на ЕКО?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги, ето кратка статистика за месец февруари за ползването на форумните карти за отстъпка при зареждане на горива в ЕКО.Общ брой зареждания : 313 бр.Общо количество заредено гориво: 5923,93 л.Обща получена отстъпка на място: 118,58 лв.Натрупана отстъпка за форума: 59,29 лв.Графиката показва зареденето гориво в литри по дни.
    Прикачени файлове

Коментар

И по брой зареждания на ден.
      Прикачени файлове

Коментар

Immortal написа:
        coolboby написа:
        Гарантирам, че от мойте карти който съм раздал се ползват в Сливен доста осърдно.
        И аз гарантирам Всеки път като пътувам за някъде, зареждам в Сливен на Еко.Раздал съм няколко карти в Ямбол и Сливен. Имам още за раздаване. Искайте, и ще ви се даде
        Колега аз съм от Сливен и разбрах че с тези карти подпомагаме форума така че ако има още свободни карти бих взел и без това зареждам само на ЕКО. Когато идваш към Сливен можеш да ми се обадиш -0889147925 ЦЕЦО.
        FIAT Stilo 1.9 Jtd

Коментар

ilkor написа:
          И по брой зареждания на ден.
          Илко - ако имаш данните - кажи като преди - и в кои градове се зарежда за да видим дали се разширява географията.
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Абе какво става с тея карти ?? Раздадени са сигурно 1000 карти, а за месеца има 6 000 литра разпределени на 300 карти = по 20 литра на карта. А само аз зареждам поне веднъж месечно по 50 литра. Хората на които съм раздал - само един от тях зарежда по 130-150 литра на месец, а другият е таксиджия и ползва единствено картата за Еко. Май всички се натискаха да вземат карти ей така, да имат. Без да ги ползват. А иначе роптаете срещу рекламите, нали ? Ами помагайте с горивото де...

Коментар

ogi28b написа:
              Абе какво става с тея карти ?? Раздадени са сигурно 1000 карти, а за месеца има 6 000 литра разпределени на 300 карти = по 20 литра на карта. А само аз зареждам поне веднъж месечно по 50 литра. Хората на които съм раздал - само един от тях зарежда по 130-150 литра на месец, а другият е таксиджия и ползва единствено картата за Еко. Май всички се натискаха да вземат карти ей така, да имат. Без да ги ползват. А иначе роптаете срещу рекламите, нали ? Ами помагайте с горивото де...
              ами нисък им е разхода на тез фиати п.п. аз с мойта карта имам към 100 л. газ, една част от които шурето на ладата, ама то пак си е фиат
              Fiat Punto 1.1-Синята птица
              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Дайте две карти насам
                Обичам си работата.

Коментар

Е аз питах как мога да се сдобия и дали няма някой "дилър" на карти из Младост, но отговор не получих. Иначе имам една от застрахователя за 2 ст отстъпка в Еко, но не я ползвам, макар на 90% да зареждам на Еко. Обаче за идеята ще я ползвам. Само от мен ще има поне по лев и пе’есе на месец. Та ако има вариант да получа карта в Младост или нейде по маршрута МОЛ София - Младост ще е добре.
                  like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

По градове и бензиностанции:Асеновградско шосе - 97,46лАхелой - 15,78лБлагоевград Център - 134.18лБургас Акациите - 26,75Бургас Езерото - 102,5лВарна Пристанище - 27,02лВарна Ситроен - 34,59лВарна Сливница - 31.46лВарна Чайка - 5,07лВелико Търново - 953,31лВелико Търново вход - 39,89лГорна Оряховица - 34,21лКресна - 18,77лКюстендил - 19,57лМладост 4-ти км - 94,55лПазарджик Север - 321,08лПлевен Хр. Ботев - 16,95лПловдив Ал. Стамболийски - 34,56лПловдив бул. България - 14,40лПловдив В. Априлов - 166,25лПловдив Пещерско шосе - 22,19лПловдив Хр. Ботев - 110,65лРадиново - 33,58лРусе Хр.Ботев - 364,76Сливен - 47,24лСливен КАТ - 54,86лСофия Борис III - 165,17лСофия Ботевградско шосе - 121,27лСофия бул. България - 294,29лСофия Долни Богров - 18,68лСофия Дружба 1 - 52,54лСофия Дружба 2 - 111,25София К. Величков - 62,36лСофия Кирил Николов - 86,44лСофия Княжево - 19,12лСофия Ломско шосе - 82,73София Люлин - 119,18лСофия Малинова Долина - 258,71София Н. Вапцаров - 361,05лСофия Орион - 78,20лСофия Резбарска - 74,26лСофия Сребърна - 11,29лСофия Царица Йоана - 110,04лСофия Ч. Връх - 122,25лСофия Шипченски проход - 531,31лСтара Загора - 25,49лСтара Загора ЮГ - 67,71лСтомана Перник - 20,28лТракия 21-ви км - 90,63лХасково - 81,76лХасково Димитровгр. Шосе - 101,22лШумен Симеон Велики - 21,04л

Коментар

Еееее във Велико Търново направо разцепват мрака!!! Аз пък имам принос на втората най-зареждана бензиностанция

Коментар

пък Бургас - Акациите съм само аз
                        Fiat Punto 1.1-Синята птица
                        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Браво, колеЖКЕ Другия месец - повече за същите пари !

Коментар

Ей го човека пред вас!Който отсяваше кандидатите за клубна карта с отсъпка!Критериите бяха, колко лъскава е колата, колко бинки струва, колко кончета има и кой е бащата на синчето Всичко това за каузата на форума!Фиат Форум БЪЛГАРИЯ!!!!!!

Коментар

Кой е тоя човек от всичките тука? Няма значение.На срещата в Батак ще донесете ли малко карти?
                              Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                              http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

В Пазарджик добре сме се представили този път, стига да няма някаква грешка . И напомням - имам още 7 карти за раздаване за хора от града и региона. Ако не успея да ги пласирам в Пазарджик, ще ги донеса на срещата на Цигов Чарк и ще ги раздам там, стига да има желаещи.
                                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Working...
                                X