Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Карти за отстъпка на ЕКО?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ilkor написа:
    Картите са разпратени в следните градове и колеги: София - kilar, GTipo Пловдив - EVITA Варна - Авео/Phoenix В.Търново - coolboby Пазарджик - snake Хасково - Yavor Ст.Загора - standox_Кюстендил - kiro_of_the_day
    Ами Бургас..? Добре де, колеги от Бургас, дайте да се организираме да ни пратят и на нас 10 карти и да ги раздадем по срещите...все ще има на кой, ако няма ще ги върнем..
    Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

В събота пак ще съм в СФ за няколко дена! Ще се свържа с колегите и ще взема малко карти. Това е моето предложение
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
      Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
      Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

ilkor написа:
        В Пазарджик е заредено 9 пъти от 4 карти
        Поне 5 от раздадените от мен карти са на хора, които работят или учат извън Пазарджик и е по-вероятно да зареждат в София или Пловдив например. Няма как да гарантирам, че всички ще използват картите, мога да гарантирам само за себе си. За пореден път казвам, че в мен има още 10-ина карти, а интересът не е голям, по-точно е нулев. Вероятно това се обяснява с факта, че в Пазарджик има само една бензиностанция ЕКО на входа на града откъм магистралата и вида й не е като на големите бензиностанции на "Шел", "Лукойл" или "ОМВ" например, а като на квартална бензиностанция.Ако мислите, че не е целесъобразно продължително време картите да престояват в мен и да не се ползват, докато им намеря ползватели, кажете на кой да ги изпратя.
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Не, не става дума за това ...Всеки си знае бюджета и какви разходи да прави. Аз примерно съм заредил 2 пъти този месец.Идеята е не да печели форума а да има някаква инициатива в него. Иначе спечелените 20 лева са нищо в сравнение със времето отделено от kilar за да ги уреди, както и хората занимаващи се с раздаването им из страната.Има една приказка обаче - Залудо работи, залудо не стой! ...

Коментар

Аз мисля, че на всички ни е ясно, че да има форум изисква финансови средства. Затова не виждам проблем форума да се самофинансира по такива начини. Хем за нас е добре да зареждаме с намаление, хем за форума отива по нещо. По добре от това няма на къде! :D При мен има няколко карти, ако някой от Благоевград и региона иска такава карта да ми пише да се разберем как да му я дам.
            KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
            Land Rover Discovery 2.5TD '94
            EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
            EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
            EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

ilkor написа:
              Не, не става дума за това ...Всеки си знае бюджета и какви разходи да прави. Аз примерно съм заредил 2 пъти този месец.Идеята е не да печели форума а да има някаква инициатива в него...
              Именно. Когато раздавах картите на сбирката в града, обясних на всички каква е идеята за тези карти и е добре, всеки, който я получи, да има истинското намерение да я ползва редовно, а не да стои в жабката. Защото колкото и нищожно да изглежда като сума, ако форумът успява да печели дори 100-ина лв. месечно, могат да се подпомогнат доста дейности, като upgrade на сървър, скин за новата платформа, срещи и др.
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Аз лично понеже в Русе има само 1 ЕКО и то е на излизане от града, след като получих картата сложих веднъж. Сега пак съм пред зареждане и пак мисля да отида до там. Доволен съм от горивото и от поведението на колата с него пък и някоя стотинка за форума
                "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

За Пловдив от пратените 50 карти съм раздала 25 и имам още 25 в мен. Не са свършили всеки, който иска да ми пише ЛС и да се свърже с мен. За зареждането едвали е много, защото това стана преди седмица. Може би още не сме си изградили навици
                  SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Колегите от Кюстендил да не се свенят, а да се свържат с мене за получаване на карти. Колегата Scorpion_BV от Благоевград се свърза с мен и аз му пратих 5-6 карти да раздаде на тамошните колеги, както и той е писал вече... Не е проблем да го направя пак при интерес от още карти. Както и на някой колега от Дупница примерно. Имам още над 20 карти - така че - дерзайте.Дал съм карти и на двама познати, които живеят предимно в София и зареждат предимно на Еко - полза за клуба и форума пак ще е налице естествено.
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

В Търново съм раздал 50-60 карти, които няма да бъдат използвани само във В.Търново! Гарантирам, че повече от половината ще ползват картата!

Коментар

И в мен има още карти....поне 30. Не се свинете, заредете...

Коментар

Съжалявам, че ще питам така, но в момента ми е трудно да изчета 12 страници за да открия отговора: за София само колегите Kilar и GTipo ли раздават картите? И как мога да се сдобия? Предполагам, че срещите в Неделя са вариант?
                          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
                            Съжалявам, че ще питам така, но в момента ми е трудно да изчета 12 страници за да открия отговора: за София само колегите Kilar и GTipo ли раздават картите? И как мога да се сдобия? Предполагам, че срещите в Неделя са вариант?
                            ми на мен в София една колежка ми я даде
                            Fiat Punto 1.1-Синята птица
                            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                              Въпрос на чар, какво друго да кажа?П.С. Да не би да си е мислила, че и ти си "колежка" и да е дошла да обсъждате плетки
                              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
                                donnna написа:
                                Въпрос на чар, какво друго да кажа?П.С. Да не би да си е мислила, че и ти си "колежка" и да е дошла да обсъждате плетки
                                тц... щяхме да пием бира, ама.... друг път...
                                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Working...
                                X