ilkor написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Карти за отстъпка на ЕКО?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ilkor написа:В Пазарджик е заредено 9 пъти от 4 картиTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Не, не става дума за това ...Всеки си знае бюджета и какви разходи да прави. Аз примерно съм заредил 2 пъти този месец.Идеята е не да печели форума а да има някаква инициатива в него. Иначе спечелените 20 лева са нищо в сравнение със времето отделено от kilar за да ги уреди, както и хората занимаващи се с раздаването им из страната.Има една приказка обаче - Залудо работи, залудо не стой! ...
Коментар
-
Аз мисля, че на всички ни е ясно, че да има форум изисква финансови средства. Затова не виждам проблем форума да се самофинансира по такива начини. Хем за нас е добре да зареждаме с намаление, хем за форума отива по нещо. По добре от това няма на къде! :D При мен има няколко карти, ако някой от Благоевград и региона иска такава карта да ми пише да се разберем как да му я дам.
Коментар
-
ilkor написа:Не, не става дума за това ...Всеки си знае бюджета и какви разходи да прави. Аз примерно съм заредил 2 пъти този месец.Идеята е не да печели форума а да има някаква инициатива в него...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Аз лично понеже в Русе има само 1 ЕКО и то е на излизане от града, след като получих картата сложих веднъж. Сега пак съм пред зареждане и пак мисля да отида до там. Доволен съм от горивото и от поведението на колата с него пък и някоя стотинка за форума"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
За Пловдив от пратените 50 карти съм раздала 25 и имам още 25 в мен. Не са свършили всеки, който иска да ми пише ЛС и да се свърже с мен. За зареждането едвали е много, защото това стана преди седмица. Може би още не сме си изградили навициSOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
Колегите от Кюстендил да не се свенят, а да се свържат с мене за получаване на карти. Колегата Scorpion_BV от Благоевград се свърза с мен и аз му пратих 5-6 карти да раздаде на тамошните колеги, както и той е писал вече... Не е проблем да го направя пак при интерес от още карти. Както и на някой колега от Дупница примерно. Имам още над 20 карти - така че - дерзайте.Дал съм карти и на двама познати, които живеят предимно в София и зареждат предимно на Еко - полза за клуба и форума пак ще е налице естествено.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Явор Митев
-
Lane Staley написа:Съжалявам, че ще питам така, но в момента ми е трудно да изчета 12 страници за да открия отговора: за София само колегите Kilar и GTipo ли раздават картите? И как мога да се сдобия? Предполагам, че срещите в Неделя са вариант?Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Lane Staley написа:donnna написа:ми на мен в София една колежка ми я дадеFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар