la squadra azzurra написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Карти за отстъпка на ЕКО?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колеги, ето кратка статистика от първият месец в който са ползвани форумните карти за отстъпка при зареждане на горива в ЕКО.Общ брой зареждания : 117 бр.Общо количество заредено гориво: 2125 л.Обща получена отстъпка на място: 42,75 лв.Натрупана отстъпка за форума: 21,25 лв.Градове в които е извършено зареждане:- София
- Варна
- Велико Търново
- Пазарджик
- Пловдив
- Русе
- Стара Загора
- Хасково
Коментар
-
Вчера и аз си взех карта благодарение на EVITA! Винаги зареждам от ЕКО и си мисля ,че интереса ще нарасне с времето,както и приходите. Търпение му е майката! Пък е и много готино това масово "зомбиране" на тема фиат!Поздрави.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Както казах, в мен има още нераздадени карти, но лека-полека си намират собственика. Утре ще дам и на колегата Kiselo, който не ни е градски, но е в Пазарджик за известно време.Онзи ден заредих за първи път с карта ЕКО и мисля да го правя редовно, въпреки че в Пазарджик доколкото знам има само една бензиностанция ЕКО и не ми е много близо до нас, но това не е проблем. Дори почаках 20-ина минути на бензиностанцията да зарибя някой фиатаджия. За съжаление само един бакшиш с фиат зареди там и не му предложих карта.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Както казах, в мен има още нераздадени карти, но лека-полека си намират собственика. Утре ще дам и на колегата Kiselo, който не ни е градски, но е в Пазарджик за известно време.Онзи ден заредих за първи път с карта ЕКО и мисля да го правя редовно, въпреки че в Пазарджик доколкото знам има само една бензиностанция ЕКО и не ми е много близо до нас, но това не е проблем. Дори почаках 20-ина минути на бензиностанцията да зарибя някой фиатаджия. За съжаление само един бакшиш с фиат зареди там и не му предложих карта.
Коментар
-
loop написа:donnna написа:очаквайте в скоро време включване и от Бургас, че съм на изпарения и с газ и бензинFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
standox_ написа:В мен има още 10-на карти! Ако има желаещи да пишат лично! Работя в Баумакс, така че и колеги от областа ако идват да пазаруват могат да си вземат имайте го в предвидVzemi si FIAT za da NE TE E qd!)))
Fiat Coupe 2.0 16v 144hp.
Коментар
-
donnna написа:loop написа:donnna написа:очаквайте в скоро време включване и от Бургас, че съм на изпарения и с газ и бензинFiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар