Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Карти за отстъпка на ЕКО?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

la squadra azzurra написа:
    donnna написа:
    la squadra azzurra написа:
    Утре ще прекарам няколко часа в София! Ако колегите с картите, сметнат, че е добра идея, мога да взема карти за Бургас и региона. Все пак да не разкарваме Явор специално за това от Варна! Тел. ми е 088 774 75 12, мога да ги взема от всяка точка на София, не е проблем!
    тъй е - Мохамед като не ходи до планината - планината ходи при Мохамед...п.п. признавам без бой - имам вече карта - ходих и аз до София миналата седмица и се уредих... ама не се сетих да взема повече - виноват... п.п. 2 картата ми я донесоха - чак ми отказаха почерпка - бира, втора бира, мезе и т.н.
    Жалко, аз пък тъкмо за теб си мислех Викам си, ша зема ся картата, и право в Сарафово, тва ракия, тва бира, два дена ни моа са прибера в Бс
    кво ти пречи да пробваш да ми донесеш още една карта
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Малко не е в темата, знам, че има отделна такава, но всички тези емотикони ме навеждат на мисълта, че е хубаво да направим местна сбирка и да обсъдим националната такава Продължавам в Срещи и мероприятия!
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
      Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
      Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Колеги, ето кратка статистика от първият месец в който са ползвани форумните карти за отстъпка при зареждане на горива в ЕКО.Общ брой зареждания : 117 бр.Общо количество заредено гориво: 2125 л.Обща получена отстъпка на място: 42,75 лв.Натрупана отстъпка за форума: 21,25 лв.Градове в които е извършено зареждане:
        • София
        • Варна
        • Велико Търново
        • Пазарджик
        • Пловдив
        • Русе
        • Стара Загора
        • Хасково
        При раздадени близо 800 карти горните числа ми се виждат малки, въпреки че месецът не беше пълен. Моля, ако някой държи в себе си карта но поради някаква причина не смята да я ползва да я преотстъпи на друг колега или да я върне на човекът от който я е получил. Ако има все още желаещи, но не получили карти да пишат в темата.Искам да благодаря на всички ползвали картите и да се надяваме следващият месец да е по силен

Коментар

Вчера и аз си взех карта благодарение на EVITA! Винаги зареждам от ЕКО и си мисля ,че интереса ще нарасне с времето,както и приходите. Търпение му е майката! Пък е и много готино това масово "зомбиране" на тема фиат!Поздрави.
          Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
          Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
          http://www.keepfighting.ms

Коментар

Както казах, в мен има още нераздадени карти, но лека-полека си намират собственика. Утре ще дам и на колегата Kiselo, който не ни е градски, но е в Пазарджик за известно време.Онзи ден заредих за първи път с карта ЕКО и мисля да го правя редовно, въпреки че в Пазарджик доколкото знам има само една бензиностанция ЕКО и не ми е много близо до нас, но това не е проблем. Дори почаках 20-ина минути на бензиностанцията да зарибя някой фиатаджия. За съжаление само един бакшиш с фиат зареди там и не му предложих карта.
            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
              Както казах, в мен има още нераздадени карти, но лека-полека си намират собственика. Утре ще дам и на колегата Kiselo, който не ни е градски, но е в Пазарджик за известно време.Онзи ден заредих за първи път с карта ЕКО и мисля да го правя редовно, въпреки че в Пазарджик доколкото знам има само една бензиностанция ЕКО и не ми е много близо до нас, но това не е проблем. Дори почаках 20-ина минути на бензиностанцията да зарибя някой фиатаджия. За съжаление само един бакшиш с фиат зареди там и не му предложих карта.
              В Пазарджик е заредено 9 пъти от 4 карти

Коментар

очаквайте в скоро време включване и от Бургас, че съм на изпарения и с газ и бензин

Коментар

donnna написа:
                  очаквайте в скоро време включване и от Бургас, че съм на изпарения и с газ и бензин
                  Искам и аз картаа
                  Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

В мен има още 10-на карти! Ако има желаещи да пишат лично! Работя в Баумакс, така че и колеги от областа ако идват да пазаруват могат да си вземат имайте го в предвид
                    Lancia Lybra 2,4JTD '03
                    Фиат Браво 1.9TD75 '97
                    Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
                    Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

loop написа:
                      donnna написа:
                      Искам и аз картаа
                      прочети по-горе... постъпих като последния егоист и не помислих за вас колеги - сорка....може да ти давам мойта карта ако искаш - в центъра работя - в Общината... до Еко-то в Комлука са 2 километра...

Коментар

standox_ написа:
                        В мен има още 10-на карти! Ако има желаещи да пишат лично! Работя в Баумакс, така че и колеги от областа ако идват да пазаруват могат да си вземат имайте го в предвид
                        Ами айди де от кога ги чакам тези карти,писах на Явор на ЛС за тях и ще ше да ми праща ама може да е имал затруднения щом не ги е пуснал.Ако имаш в теб,пиши ми на ЛС аз искам карта.
                        Vzemi si FIAT za da NE TE E qd!)))
                        Fiat Coupe 2.0 16v 144hp.

Коментар

Колеги, към кого да се обърна за една карта в Пловдив? В момента ползвам такава карта от SDI, но защо да не зареждам в полза на клуба? Колега standox_, за баумакс в Пловдив ли става дума?

Коментар

Не Стара Загора!
                            Lancia Lybra 2,4JTD '03
                            Фиат Браво 1.9TD75 '97
                            Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
                            Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

donnna написа:
                              loop написа:
                              donnna написа:
                              Искам и аз картаа
                              прочети по-горе... постъпих като последния егоист и не помислих за вас колеги - сорка....може да ти давам мойта карта ако искаш - в центъра работя - в Общината... до Еко-то в Комлука са 2 километра...
                              Аз се уредих..някъв шеф на еко-то във Варна подарил карта на жената и тя ми я даде на мене така че и съм в играта, само че няма да трупам на клуба..П.П.: Аз работя срещу общината
                              Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Картите са разпратени в следните градове и колеги: София - kilar, GTipo Пловдив - EVITA Варна - Авео/Phoenix В.Търново - coolboby Пазарджик - snake Хасково - Yavor Ст.Загора - standox_Кюстендил - kiro_of_the_day

Коментар

Working...
                                X