Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Карти за отстъпка на ЕКО?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

i4kin написа:
    iee написа:
    Имам някоя и друга карта в мен, благодарение на Явор. Някой от Варна, ако иска да казва.
    Колега можеш ли да пратиш по пощата....?
    Аз мога и съм човека който изпраща по пощата - безплатно.
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
      i4kin написа:
      Колега можеш ли да пратиш по пощата....?
      Аз мога и съм човека който изпраща по пощата - безплатно.
      Виждам че колегата е от Габрово... ако ще пращаш насам - брой ме и мен ...

Коментар

CHILIEV написа:
        Виждам че колегата е от Габрово... ако ще пращаш насам - брой ме и мен ... Wink
        Колега прати си адреса....аз моя го пратих ама за Варна...Пък ти откъде ще зареждаш на "ЕКО"?..В Габрово няма!..Трябва да ходиш до Търново
        Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
        Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

i4kin написа:
          CHILIEV написа:
          Виждам че колегата е от Габрово... ако ще пращаш насам - брой ме и мен ... Wink
          Колега прати си адреса....аз моя го пратих ама за Варна...Пък ти откъде ще зареждаш на "ЕКО"?..В Габрово няма!..Трябва да ходиш до Търново
          Колега, що по пощата бе? Дай да се разберем нещо и да ти дам, кво да занимаваме Явор? Ако искаш пиши на ЛС да се разберем нещо.
          Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
          Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
          Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
          BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Ами защото няма да съм във Варна поне до 14-15 февруари..!!!..А пък там има и кой да я вземе за това.....Пък ако искаш може да ми запазиш една карта и после като се върна да мина да я взема?!

Коментар

i4kin написа:
              Ами защото няма да съм във Варна поне до 14-15 февруари..!!!..А пък там има и кой да я вземе за това.....Пък ако искаш може да ми запазиш една карта и после като се върна да мина да я взема?!
              Е в такъв случай май е по-добре да ти изпрати Явор, че аз имам 2-3 и едва ли ще останат до тогава, въпреки, че и в Phoenix има............П.П. Абеее, ок пазя ти едната и готово. Имаш я като се върнеш.
              BMW X3 3.0D Aut

Коментар

i4kin написа:
                Ходенето до търново го правя и без това често... а по принцип съм от Шумен/Нови пазар ти си от региона, сигурно го знаеш На кого трябва да си пратя адреса.. на Явор ли ?

Коментар

Да прати на него... Поздрави!

Коментар

Брат Килър ми даде още карти. На Боби в Търново оставих 17, на Ванката / iee /, който случайно срещнах дадох малко. В мен има към 30 карти. Тези дни ще оставя половината на Емо Феникс, а останалите другата седмица ще разнеса, като хукна пак към София....

Коментар

Напомням на потребителите от Пазарджик и региона, че в мен има още 10 карти. Искам да ги раздам на хора от форума, а не на случайни хора с фиати на бензиностанцията.
                      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Има ли възможност да се следят месечно натрупаните отстъпки които са в полза на форума?
                        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                          Има ли възможност да се следят месечно натрупаните отстъпки които са в полза на форума?
                          И аз си мислих да питам същото :D
                          BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Утре ще прекарам няколко часа в София! Ако колегите с картите, сметнат, че е добра идея, мога да взема карти за Бургас и региона. Все пак да не разкарваме Явор специално за това от Варна! Тел. ми е 088 774 75 12, мога да ги взема от всяка точка на София, не е проблем!
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                            Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                            Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

la squadra azzurra написа:
                              Утре ще прекарам няколко часа в София! Ако колегите с картите, сметнат, че е добра идея, мога да взема карти за Бургас и региона. Все пак да не разкарваме Явор специално за това от Варна! Тел. ми е 088 774 75 12, мога да ги взема от всяка точка на София, не е проблем!
                              тъй е - Мохамед като не ходи до планината - планината ходи при Мохамед...п.п. признавам без бой - имам вече карта - ходих и аз до София миналата седмица и се уредих... ама не се сетих да взема повече - виноват... п.п. 2 картата ми я донесоха - чак ми отказаха почерпка - бира, втора бира, мезе и т.н.
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                                la squadra azzurra написа:
                                тъй е - Мохамед като не ходи до планината - планината ходи при Мохамед...п.п. признавам без бой - имам вече карта - ходих и аз до София миналата седмица и се уредих... ама не се сетих да взема повече - виноват... п.п. 2 картата ми я донесоха - чак ми отказаха почерпка - бира, втора бира, мезе и т.н.
                                Жалко, аз пък тъкмо за теб си мислех Викам си, ша зема ся картата, и право в Сарафово, тва ракия, тва бира, два дена ни моа са прибера в Бс
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                                Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                                Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Working...
                                X