i4kin написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Карти за отстъпка на ЕКО?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
CHILIEV написа:Виждам че колегата е от Габрово... ако ще пращаш насам - брой ме и мен ... WinkBravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...
Коментар
-
i4kin написа:CHILIEV написа:Виждам че колегата е от Габрово... ако ще пращаш насам - брой ме и мен ... WinkТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
i4kin написа:Ами защото няма да съм във Варна поне до 14-15 февруари..!!!..А пък там има и кой да я вземе за това.....Пък ако искаш може да ми запазиш една карта и после като се върна да мина да я взема?!Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
i4kin написа:Колега прати си адреса....аз моя го пратих ама за Варна...Пък ти откъде ще зареждаш на "ЕКО"?..В Габрово няма!..Трябва да ходиш до Търново
Коментар
-
Явор Митев
Брат Килър ми даде още карти. На Боби в Търново оставих 17, на Ванката / iee /, който случайно срещнах дадох малко. В мен има към 30 карти. Тези дни ще оставя половината на Емо Феникс, а останалите другата седмица ще разнеса, като хукна пак към София....
Коментар
-
Tornado написа:Има ли възможност да се следят месечно натрупаните отстъпки които са в полза на форума?Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Утре ще прекарам няколко часа в София! Ако колегите с картите, сметнат, че е добра идея, мога да взема карти за Бургас и региона. Все пак да не разкарваме Явор специално за това от Варна! Тел. ми е 088 774 75 12, мога да ги взема от всяка точка на София, не е проблем!Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
la squadra azzurra написа:Утре ще прекарам няколко часа в София! Ако колегите с картите, сметнат, че е добра идея, мога да взема карти за Бургас и региона. Все пак да не разкарваме Явор специално за това от Варна! Тел. ми е 088 774 75 12, мога да ги взема от всяка точка на София, не е проблем!Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:la squadra azzurra написа:Утре ще прекарам няколко часа в София! Ако колегите с картите, сметнат, че е добра идея, мога да взема карти за Бургас и региона. Все пак да не разкарваме Явор специално за това от Варна! Тел. ми е 088 774 75 12, мога да ги взема от всяка точка на София, не е проблем!Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар