Имах 50 карти, но скоро свършват! Ако е възможно да получа още карти? Много фенове на Еко се появиха!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Карти за отстъпка на ЕКО?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Един колега е искал да пише в темата но явно се е объркал и ми е пратил на ЛС това :vaskoni_1980 написа:здравейте колеги и аз искам да си набавя едно стикерче от стара загора съм има ли и какъв е начина да си намеряFiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
-
Той тоя колега ако продължава де що тема има да пуска такива постове, накрая ще си изпати.Толкова ли е трудно да се разгледа форума и да се намери подходящата тема за стикерите, още повече че е и "Важна".Иначе с него в момента комуникираме на ЛС...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Явор Митев
-
В неделя колежката EVITA раздаде картите на сбирката в Пловдив за което много и благодарим!Може ли да ми кажете каква е идеята на тези карти понеже аз имах такава (не на Фиат Форум България) но преди месец я загубих.Отстъпката ми беше 2 ст. на Бензин/Дизел/Газ , тук има ли нещо повече?Дочух че част от отстъпката утива някъде!?
Коментар
-
Имам някоя и друга карта в мен, благодарение на Явор. Някой от Варна, ако иска да казва.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар