Картите дойдоха....айде на ЛС-тата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Карти за отстъпка на ЕКО?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Явор Митев
-
kiro_of_the_day написа:vital написа:Към Кюстендил ще идва ли някой или да се обръщам към Yavor по пощата?
Коментар
-
В тази обединена тема за картите вече нищо не е ясно и се получава някакъв хаотичен чат. Предлагам някъде (например в съобщението за фирми-партньори на форума) да се даде списък с хората по градове, които са получили карти за раздаване, за да знаят останалите към кой да се обръщат.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Казвам тук за сега.Имам към 40 карти за Варнаадреса ми засега е:Варна, ул. Драгоман 30, Феникстел: 0878 62 30 50 - ЕмоВсеки желаещ да заповяда в офиса ми.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Явор Митев
Plastex написа:phoenix написа:Казвам тук за сега.Имам към 40 карти за Варнаадреса ми засега е:Варна, ул. Драгоман 30, Феникстел: 0878 62 30 50 - ЕмоВсеки желаещ да заповяда в офиса ми.
Коментар
-
u_bo
възникна въпроса:отстъпката важи ли и за зареждане на газ(пропан-бутан) ?Чух , че картите били само за бензин и дизел?
Коментар
-
fihi
u_bo написа:възникна въпроса:отстъпката важи ли и за зареждане на газ(пропан-бутан) ?Чух , че картите били само за бензин и дизел?
Коментар
-
phoenix написа:Казвам тук за сега.Имам към 40 карти за Варнаадреса ми засега е:Варна, ул. Драгоман 30, Феникстел: 0878 62 30 50 - ЕмоВсеки желаещ да заповяда в офиса ми.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар